Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Odgledao sam 1.sezonu...Ok je, na fazon "Ghost in the Shell". :)
Kazu da je druga skroz drugacija, s novim glavnim likom, nikako da je pogledam, vredi li?
Да, нови глумац али то и јесте поента приче, одгледај, не бих да ти спојлујем ни најситнији детаљ.

Sad gledam treću sezonu Daredevila, sve je super, Wilson Fisk/The Kingpin mi je verovatno omiljeni negativac iz stripova i filmova o super-herojima uopšte, ako ne računamo Jokera i Victora Zsasza iz Betmenovog strip i filmskog sveta... jedino što mi smeta (a to mi je smetalo i u prethodne dve sezone) je Karen i scene sa njom, iritira me prosto, tj. ne sama Karen nego glumica koja je igra, i jedva se nekako suzdržavam da ne preskočim scene sa njom, prosto mislim da su lošu osobu odabrali za tu ulogu, nije mi se svidjala ni njena (po meni preterana) dinamika sa Punisherom, i baš je nekako odbojna kao pojava i loše igra tu ulogu i čak mislim da joj se suviše prostora daje. Vrlo iritantno... ali mimo toga eto odgledaću valjda ovu poslednju sezonu nakon dužeg vremena, iako znam da su kenselovali seriju...

The Last Kingdom

Serija ocena 8,5
Glumci: Alexander DreymonEliza ButterworthArnas Fedaravicius

Nastavlja se prica o Uhtred , koji je rođen kao Saksonac, ali su ga odgajali Vikinzi.Sada je uz Edvarda kralja Eseksa sina kralja Alfreda
koji zeli da ostvari ocevu zamisao da ujedini sva kraljevstva u jedno- Englesku .

Kao i prethodne i ova 5.finalna sezona odlicna , puna akcija i dešavanja..Šteta što se serija završila.

Sad gledam treću sezonu Daredevila, sve je super, Wilson Fisk/The Kingpin mi je verovatno omiljeni negativac iz stripova i filmova o super-herojima uopšte, ako ne računamo Jokera i Victora Zsasza iz Betmenovog strip i filmskog sveta... jedino što mi smeta (a to mi je smetalo i u prethodne dve sezone) je Karen i scene sa njom, iritira me prosto, tj. ne sama Karen nego glumica koja je igra, i jedva se nekako suzdržavam da ne preskočim scene sa njom, prosto mislim da su lošu osobu odabrali za tu ulogu, nije mi se svidjala ni njena (po meni preterana) dinamika sa Punisherom, i baš je nekako odbojna kao pojava i loše igra tu ulogu i čak mislim da joj se suviše prostora daje. Vrlo iritantno... ali mimo toga eto odgledaću valjda ovu poslednju sezonu nakon dužeg vremena, iako znam da su kenselovali seriju...

Evo da citiram samog sebe u vezi Daredevila, sad pronadjoh na netu ovaj citat na račun odvratne tunjave krave Karen, ne bih se mogao više složiti:

"I hope Fisk snaps her neck.... soon. Her personality is annoying as fuck"

Back