- Poruka
- 50.326
Jedva sam jutros procitao ovu prvu rečStosedamdesetinesto godina pre rodjena Deneris Targarjen, Prve svog imena, Majke zmajeva, itd itd
Iz treceg pokusaja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedva sam jutros procitao ovu prvu rečStosedamdesetinesto godina pre rodjena Deneris Targarjen, Prve svog imena, Majke zmajeva, itd itd
170 i nešto, al emili jednostavnije da kuca slovaJedva sam jutros procitao ovu prvu reč
Iz treceg pokusaja
Dobro da ne izradjuje registarske tablice170 i nešto, al emili jednostavnije da kuca slova![]()
bg-pethiljadašestitridesetosam-xyDobro da ne izradjuje registarske tablice![]()
Bar bi saobracajcima bilo tesko da pisu kaznebg-pethiljadašestitridesetosam-xy
nije to ni daleko od istine da se može desiti iako je kategorišu u sci fiSerija stotina ima jako dobre ideje, bas su kreativni. Malo su cudni medjuljudski odnosi, to su malo zakukuljili i ofrlje odradili. I malo odugovlace, pa sam je pola preskakala, ali uvek imaju nesto bas zanimljivo na pocetku sezone, onda malo tupe, pa je kraj opet ok.
jeste, a ovaj je marfiToga se ni ne secam bas, jel to ona devojka sto je izgubila nogu? Meni je ona super i onaj lik sto je bio los, pa posle se popravio. Sto je isao sa Jahom po pustinji. To znam da mi je bas bilo woow taj deo, ali slabo gledam sci-fi pa mi se uvek odusevi kako su kreativni kad nesto pogledam.
Gledala dok nisu ubili Lexu, posle odustalajeste li gledali seriju stotina, kako je ocenjujete?
![]()
nisi valjda zaljubljena u lekdu kao klarkGledala dok nisu ubili Lexu, posle odustala
Pa sladka je bilanisi valjda zaljubljena u lekdu kao klark![]()
Dakle nista nisam propustila, ekstraDo tad je bilo i najzanimljivije. Posle ga malo tupe.
Ko bese lexa?Gledala dok nisu ubili Lexu, posle odustala
Al nervira tokom serije u pmjeste, a ovaj je marfi
i on je kul lik, na kraju naročito
Sad sam izguglao. Da, zaboravio sam na taj lik. Bilo je lepih scena sa njom
Pogledajte prilog 1211957