- Poruka
- 77.468
to je moje subjektivnomalo je to
možda neko voli koljačinu u svakoj epizodi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je moje subjektivnomalo je to
Није лоше. Малко су на CGI засрали са змајевима али добро, ја савршенство никад не очекујем, па се тако ни не разочаравам као неки који би да је све како они мисле да мора. Сасвим довољно је близу савршенству, по мени. Игра Престола ми се јако свидела, надам се да ће Кућа Змаја успети да јој бар приђе што је ближе могуће по квалитету.House of the Dragon
Кроз серију се обрађују догађаји који су се десили два вијека прије оних обрађених у изванредној серији Game of Thrones. Серија припада жанру епске фантастике као и серија на коју се надовезује, међутим серија Game of Thrones је више од тога, када занемаримо змајеве, магију, зомбије и друге фантастичне елементе, серија је зборник епизода кроз које су метафорички приказани и дочарани догађаји и процеси из европске и свјетске истрије. Видјећемо колико ће ова серија слиједити такав образац.
Приказана је тек прва епизода поређење са "Игром пријестоља" је неизбјежно, ако поредимо прву епизоду из обје серије, ова је занимљивија, гледљивија што је и нормално јер је у првим епизодама претходне серије ваљало гледаоца уводити у један измишљени свијет и приче главнх јунака које се испреплићу, овдје гледаоци "већ владају са материјом" и то није толико потребно.
Утисак прве епизоде је више него добар, видјећемо у наредним епизодама да ли ће серија успјети задржати високе стандарде постављене у "Игри пријестоља", за сада обећава, могла би ово бити за истинске филмофиле још једна одлична серија.
И ја, али има смисла што се овако завршило, све је водило причу у том правцу да ће Дени да флипне, иако нам се није свидело. Мени су друге ствари биле веће њесра, нелогичности као нпр. обарање змаја из једног поготка ниоткуд и неприметно, а касније неделотворност и непрецизност стрелаца. Али све у свему, мањкавости нису довољне да оборе целокупни утисак који је серија оставила на мене, тако да је оцењујем са 9 од 10.odgledah sve. horor.
i kraj me razočarao
nadao sam se da će kalisi i džon zajedno vladati.
Meni je bas prijala, volim i taj banalni amjericki humor, ne mora sve da bude cinicno britanski, jel tako tako jeWhat we do in the shadows- Ovo je kao mockumentary, ima dobrih fora.
Samo odgledao prvu sezonu.Westworld
SF drama
Glumci:Evan Rachel Wood,Jeffrey Wright,Ed Harris
Prica o vestackoj inteligenciji nastavlja se i dalje..U sezoni 4 dolazi do urušavanja celog sistema
Od svih sezona 4. je po meni nalošija i nadam se da više nece nastavljati ovaj serijal
ovo bih pogledaokucu zmajeva
Prva epizoda tek, prikvil igre prestolaovo bih pogledao
koliko sezona i epizoda ima?
to kao nešto pre, kao u slučaju ratovi zvezda, na tu foru?Prva epizoda tek, prikvil igre prestola
Stosedamdesetinesto godina pre rodjena Deneris Targarjen, Prve svog imena, Majke zmajeva, itd itdto kao nešto pre, kao u slučaju ratovi zvezda, na tu foru?
Stosedamdesetinesto godina pre rodjena Deneris Targarjen, Prve svog imena, Majke zmajeva, itd itd
Како рече Сер Давос у последњој епизоди Брону - master of lofty titles.Deneris Targarjen, Prve svog imena, Majke zmajeva, itd itd

Prva je bila epik...ostale tako tako sve do ove zadnje 4.sezone..Samo odgledao prvu sezonu.
Drugu odustao posle prve epizode. Nesto mi nije drzala paznju
e dobro si ti popamtio ko je ko po imenimaКако рече Сер Давос у последњој епизоди Брону - master of lofty titles.![]()
Обично памтим добро, нарочито ако одгледам више пута, а гејмотрон сам трипут гледао. А и Давос ми је кул лик скроз, није за џаба остао жив до краја.e dobro si ti popamtio ko je ko po imenima![]()
meni patuljak ekstra lik, zatim debeli sem, pseto, sersi, sansa, arja, džon i narafski kalisi - deneris (lepa glumica i bela kosa joj super stoji)Обично памтим добро, нарочито ако одгледам више пута, а гејмотрон сам трипут гледао. А и Давос ми је кул лик скроз, није за џаба остао жив до краја.
Па да, генерално је Тирион свима омиљен или један од омиљених ликова, то и јесте логично, од самог почетка кад је у првој епизоди бичслеповао Џофрија. Ја бих с те листе скинуо Денерис јер је од почетка била неинтересантна и знало се да ће бити најпопуларнија, а додао бих неколико имена: Варис, Брон, Олена, Тајвин, Блекфиш, Тормунд, Џора Мормонт, ћале му Џиор Мормонт и рођака, мала Лиана Мормонт, Ремзи, Станис... И лик који би можда јeбо кеву Џејмију, врхунском борцу, да га нису проболи с леђа у ногу усред борбе - Нед Старк. Дупло старији и с дупло већим и тежим мачем против једног од најбољих мачевалаца у 7 краљевства, не трпи сплетке ни разговоре изокола, издаје, лажи, нечасне и противзаконите радње, корупцију... Јесте, наивно од њега у таквом свету, али да је таквих пуно више, који без размишљања спроводе закон против криминалаца (као кад је ражаловао Планину, издао наредбу за његово хапшење и позвао Тајвина на суд), свет би био пуно боље место. За сваки пример свакоме. И да, верни Ходор, задрж'о је врата.meni patuljak ekstra lik, zatim debeli sem, pseto, sersi, sansa, arja, džon i narafski kalisi - deneris (lepa glumica i bela kosa joj super stoji)
za ove ostale baš moram da pogledam ko je ko.

Meni su starkovi uglavnom smor, izuzetak Arija i Sansa koja postaje ok..ish. Pri tom su obe manje vise hladnokrvne ubice.Па да, генерално је Тирион свима омиљен или један од омиљених ликова, то и јесте логично, од самог почетка кад је у првој епизоди бичслеповао Џофрија. Ја бих с те листе скинуо Денерис јер је од почетка била неинтересантна и знало се да ће бити најпопуларнија, а додао бих неколико имена: Варис, Брон, Олена, Тајвин, Блекфиш, Тормунд, Џора Мормонт, ћале му Џиор Мормонт и рођака, мала Лиана Мормонт, Ремзи, Станис... И лик који би можда јeбо кеву Џејмију, врхунском борцу, да га нису проболи с леђа у ногу усред борбе - Нед Старк. Дупло старији и с дупло већим и тежим мачем против једног од најбољих мачевалаца у 7 краљевства, не трпи сплетке ни разговоре изокола, издаје, лажи, нечасне и противзаконите радње, корупцију... Јесте, наивно од њега у таквом свету, али да је таквих пуно више, који без размишљања спроводе закон против криминалаца (као кад је ражаловао Планину, издао наредбу за његово хапшење и позвао Тајвина на суд), свет би био пуно боље место. За сваки пример свакоме. И да, верни Ходор, задрж'о је врата.
Сви су глумци изврсно одрадили посао, изузеци су ***** Шеј и онај женски кринџ трио из Дорна.![]()
Неискусни*Meni su starkovi uglavnom smor, izuzetak Arija i Sansa koja postaje ok..ish. Pri tom su obe manje vise hladnokrvne ubice.
Starkovi sa razlogom toliko pate, jer su cojstvo i junastvo fazon, a glupi ko rac.
И мени је у врху. Једини знао на време да змајеву кеву треба елиминисати јер је почела да претерује опијена својом огромном моћи. Једини ког боли ђон за елиту и искрено се залаже искључиво за најнижи слој становништва.Omiljeni lik mi je vrvt Varis.
Признај да је то 50% јер је хот.Od Dornjana mi je gotivan Oberin.

Полудела је дословно, што и јесте карактеристика за инцестоидне фамилије попут њене. Кроз целу серију се провлачи та прича, само већина све до задње сезоне није баш укапирала то или су одбијали да прихвате јер им је била јунакиња, што је мени било смешно. Иритантна ми била од почетка, а тек кад је почела с оним bend the knee срањем... Чим је Варис сазнао да Џон има већа права од ње, пресудио је. И он је о лудилу причао с њим, кад му је споменуо ону изреку да се новчић баца сваки пут кад се Таргаријен роди и да није сигуран на коју страну је пао њен новчић, али за његов јесте. Јасно предсказање о лудилу.A Deneris je bila previse dobra prica. Harizmaticna, populista, breaker of chains. I onda ima taj sunovrat kako svaki diktator na kraju zavrsi. Smeta mi sto su to ubrzali i nekako kao da ni iz cega mase nacistickim zastavama, ali mi je razumljivo objasnjenjem. Jer, iako koristi svoju harizmu da bi pridobijala robove, dotraki ratnike i sl, ona ipak slusa svoje savetnike. I u poslednjoj sezoni to radi. A pretvorise je u Ludog kralja. Zbrzano.