gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Zadnje sam gledao seriju Ragnarok. U osnovi serija je odlična, samo što u svakoj seriji ili filmu koji se snimi danas mora da bude u duhu feminističe, LGBT i black lives metter propagande.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nema? Mislim, šta se nalazi na mestu 13. sprata, prazan prostor?Pogledao onu novu domacu seriju “Blok 27”.
Ono kul je ideja, inace ja koji sam rodjeni Novobeogradjanin i ono zakleti lokal-patriota i koji ono ne mrdam sa NBG-a ladno nisam ni znao, odnosno nikad nisam obratio paznju da ne postoji blok 27 i da je blok 27 iz nekog razloga preskocen.
Znaci postoje blokovi 21,22,23,24,25,26,28,29,30,31,32,33. znaci numercki postoje svi od 21 do 33 (i onako su dosta pravilno rasporedjeni) ali iz nekog nepoznatog razloga blok 27 je preskocen, a iz kog to razloga zaista nemam nikakvu ideju, znam da recimo u nekim zgradama ne postoji 13. sprat jer kao ljudi su sujeverni da 13. sprat je preskocen i ime 12-ti pa odma 14-ti ili na nekim kucama ili brojevima stanova nema broja 13, preskocen je jer je kao baksuzan broj, ali zasto bi neko preskocio 27 nemam pojma jer zaista nije broj koji ima bilo kakav simbolicki znacaj.
U svakom slucaju pohvale za onog ko se setio da od toga napravi jednu misterioznu fantasy pricu.
Ono sto se tice same serija ideja je super a realizacija ono djene-djene, mislim vidi se da su radili seriju sa nekim skromnim budzetom i da su morali da stede, ali ono sve u svemu kul ideja.
Inace Novi Beograd i blokovi su uvek bili na neki nacin centar nase domace filmske industrije, mnogo filmova i serija je snimano u blokovima ali blokovi su uglavnom bili centar zbivanja nekih socijalnih drama, nekih krimi prica i tih kako se zovu 'beton westerna" tipa 1 na 1 , Apsolutnih 100 i slicno ali eto ovo je jedna misteriozna, fantasy prica sa elementima horora i nesto skroz novo. ; )
Inace poceo sam a gledam i 4. sezonu Star Trek : Discovery , pogledao prvih par epizoda i moram da kazem ono bas tanko za sad i ne cudi me da 4. sezona nije izazvala gotovo nikakvu paznju i da je pokupila dosta skromne ocene na imdb-u, dosta ovako tanko (barem zasad) ali siguran sam da ce Piccard 2. sezona da bude mnogo bolja.![]()
Овај... Па, прескоче при нумерисању. Буде 12. па 14. спрат.Kako nema? Mislim, šta se nalazi na mestu 13. sprata, prazan prostor?
Mogu da napišu i da je 127. ali je to ipak 13. sprat.Овај... Па, прескоче при нумерисању. Буде 12. па 14. спрат.
To je razlog što tv nisam gledala jedno godinu dana, a i to mislim samo na kanale koji puštaju isključivo filmove ili serije. RTS i slične kanale drugih država ne gledam već godinama. Trenutno čak i nemam tv u stanu.Zadnje sam gledao seriju Ragnarok. U osnovi serija je odlična, samo što u svakoj seriji ili filmu koji se snimi danas mora da bude u duhu feminističe, LGBT i black lives metter propagande.
Nemas ni za Krstu, nego kucas naslepo...To je razlog što tv nisam gledala jedno godinu dana, a i to mislim samo na kanale koji puštaju isključivo filmove ili serije. RTS i slične kanale drugih država ne gledam već godinama. Trenutno čak i nemam tv u stanu.

Meni se ova serija nije ništa svidela.The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window
Mini serioja od 8 epizoda
triler-misterija
Ocena :6,7
Glumci: Kristen Bell,Tom Riley,Mary Holland
Ana, žena slomljenog srca kojoj je svaki dan isti, uz vinoi pille za smirenje , gleda kroz prozor i promatra .Kada se zgodan komšija useli preko puta,ona počinje da vidi svetlo na kraju tunela,sve dok ne bude svedok jezivog ubistva - Ili nije bilo ubistva? Serija se bavi pitanjima mentalnog zdravlja, (samo)prihvatanja, gubitka i novog početka. Zapravo ništa nije onako kako izgleda, a ni onako kako jeste
Серија је пародија. Све пародије су "наивне".Meni se ova serija nije ništa svidela.
Naivna. nekvalitetna, sve najgore....
Kako nema? Mislim, šta se nalazi na mestu 13. sprata, prazan prostor?
Izvini? Jutros sam se probudila glupava pa ko velim da pitam.Nemas ni za Krstu, nego kucas naslepo...![]()
![]()