Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

https://www.imdb.com/title/tt11570202/

Dobra produkcija, solidna tema, onako dobro je kada nema ništa pametnije. Naravno već onaj čuveni korejski stil glume, ali valjda sam se navikao.
Držalo mi pažnju par dana.

Ocena: 6,5/10
Odgledao. Sasvim solidna serija. Vrijedna pažnje i vremena.

Altered Carbon - Smještam ju u TOP 3 serije do sad što sam gledao.

Češka krimi serija, smeštena u malom gradiću Pustinja, koji se zbog zemljišta bogatog smeđim ugljem našao na meti velike rudarske kompanije. I dok su meštani podeljeni između toga da li da prodaju svoju zemlju pomenutoj kompaniji ili ne, lokalnoj gradonačelnici nestaje mlađa ćerka...

Serija je interesantna zbog više nego očigledne analogije sa dešavanjima oko Rio Tinta, ali i zbog prilično neočekivanog razrešenja misterije. Naravno, serija ima i određenih slabosti, u par navrata deluje prilično naivno i pomalo napadno sa usiljenim klifhengerima na kraju svake epizode, mada je generalno gledljiva.

Dobra kvalitetna serija

FBI https://www.imdb.com/title/tt7491982/

fbi.jpg

kakvo razocarenje u poslednjoj epizodi, pravi fanovi to ne zasluzuju :dash::rida:

Odgledao sam 6 epizoda... kako obično biva, svi nastavci i pokušaji jahanja na talasu stare slave, budu potpuni promašaji. Ovde je skroz suprotno, kao da nije bilo pauze od čak 10 godina, odličan nastavak.
Ima istih onih tenzija, zapleta, ali i naivnosti kojih je bilo i u svim ranijim sezonama, poput rupa u radnji ili neverovatnim slučajnostima. Ko je navikao tada na te propuste i nosu mu smetali, preci ce i preko ovoh novih.

Nadam se da nisu bas toliko razocarali krajem,kako kazes :)

Louie

Poludokumentaristicka komi-drama, ako se tako moze reci. Lui Si Kej luta ulicama Njujorka, zivi sa dve cerke, razveden je, povremeno ode na dejt, tu i tamo ima snosaj, upada u razne krindz situacije i sve vreme je na ivici depre. Ocekivao sam da bude agresivniji humor u njegovom stilu, ali zapravo nije i prija mi za sad, nakon 15ak odgledanih epizoda.

A Discovery Of Witches

Fantazija, ocena 8
Odgledala sam i trecu sezonu koja je snimljena po romanu „Knjiga života“, trećem i poslednjem delu bestseler trilogije Debore Harknes.
Istoričarka Dajana Bišop (Teresa Palmer) je veštica koja poriče svoje poreklo. Neočekivano nailazi na drevni, začarani rukopis iz Oksfordske biblioteke Bodleana,za koji su stvorenja mislila da je izgubljen i da može da otkrije misterije njihovog postojanja, i tako dospeva u središte opasne misterije, gde sreće tajanstvenog genetičara i vampira Metjua Klermonta (Metju Gud). U poslednjoj sezoni serije „Otkriće veštica“, Metju i Dajana se vraćaju s putovanja iz 1590. i zatiču tragediju u Set-Turu. Moraju da pronađu stranice koje nedostaju iz Knjige života, kao i samu Knjigu pre nego što bude prekasno. Neprijatelji se spremaju za borbu protiv njih, a čudovište iz Metjuove prošlosti – koje je dotad čekalo pritajeno – dolazi da se osveti.

Kao i prethodne sezone i ova je odlicna

Odgledao sam 6 epizoda... kako obično biva, svi nastavci i pokušaji jahanja na talasu stare slave, budu potpuni promašaji. Ovde je skroz suprotno, kao da nije bilo pauze od čak 10 godina, odličan nastavak.
Ima istih onih tenzija, zapleta, ali i naivnosti kojih je bilo i u svim ranijim sezonama, poput rupa u radnji ili neverovatnim slučajnostima. Ko je navikao tada na te propuste i nosu mu smetali, preci ce i preko ovoh novih.

Nadam se da nisu bas toliko razocarali krajem,kako kazes :)
obavezno javi utiske :pivce:

Brate mili, probao sam da pogledam Charmed seriju iz 2018-te. Samo prvu epizodu. Odustao na pola epizode. Tako je degutantno kad vidim da forsiraju neke gluposti modernog društva samo da zadovolje organizacije. Serija je neviđena glupost, IMDB to i pokazuje. U originalnoj seriji, tri sestre su zaista od biološkog oca bele. Ovde su dve bele, jedna crna za koju saznaju kasnije. Znači da im se majka torbala sa nekim crncem pride...

A na sve to, jedna od sestri je lezbejka. Majko božija šta je ovooo. Najgori reboot u istoriji.

Poslednja izmena:
Brate mili, probao sam da pogledam Charmed seriju iz 2018-te. Samo prvu epizodu. Odustao na pola epizode. Tako je degutantno kad vidim da forsiraju neke gluposti modernog društva samo da zadovolje organizacije. Serija je neviđena glupost, IMDB to i pokazuje. U originalnoj seriji, tri sestre su zaista od biološkog oca bele. Ovde su dve bele, jedna crna za koju saznaju kasnije. Znači da im se majka torbala sa nekim crncem pride...

A na sve to, jedna od sestri je lezbejka. Majko božija šta je ovooo. Najgori reboot u istoriji.
ovo su ti najgore godine filmske industije

Wolf Like Me

Horor komedija

Seija ima 6 epizoda
Ocan :7
Glumci: Ariel Donoghue,Isla Fisher,Josh Gad

Sudbina ima smešan način kakoda spoji dvoje ljudi, čak i kada ih mračne tajne mogu razdvojiti.
Geri je samohran otac i emocionalna olupina i bori se da život svoje ćerke i svoj ucini lepšim posle smrti svoje žene.
Meri ima mracnu tajnu koju ne može da podeli ni sa kim. Univerzum je ovo dvoje spojio s razlogom nakon saobracajne nesrece

Back