Baš tako, potpuno neverovatan glumac.da i nije uopšte odigrao na "kalup" mućki, razvio je vrlo konkretnog lika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš tako, potpuno neverovatan glumac.da i nije uopšte odigrao na "kalup" mućki, razvio je vrlo konkretnog lika
Jeste, odlična, baš nenametljiva, sa dobrom zapletima, finim humorom i sjajnim glumcima (glavnu ulogu ima David Jason, Del Boj iz Mućki)
Apsolutno tačno!To su bile detektivske serije. Sada trpaju forenziku gde god i uopšte nemaš da vidiš psihologiju rešavanja slučajeva. Čak su i Criminal Minds upropastili, Garsija samo izbaci osumnjičenog iz baze podataka.
animacija svakako deluje kao remek delo, ne znam sto se ne snima vise filmova u stilu tih cinematic segmenta iz igrica
Remek-djelo
animacija svakako deluje kao remek delo, ne znam sto se ne snima vise filmova u stilu tih cinematic segmenta iz igrica
Upravo je gledam , samo sto se serija razlikuje od knjige i onog sto je Asimov pisao u knjiziOvo...i
Na brzaka a na osnovu ovoga što ti se dopada par predloga:Imate li preporuku za neku manje poznatu krimi ili detektivsku seriju sa engleskog ili skandinavskog govornog područja kao što su npr:
The Bay
Unforgotten
Undercover
Wisting
Pembrokeshire Murders
Liar
Interrogation
The Undoing
Your Honor
Gåsmamman
The Bridge
Fortitude
Luther
Broadchurch
Top of the Lake
The Night Of
Happy Valley
The Fall
Može i preporuka za mini serije i za one kratke kojima epizode traju po 5-10 minuta.
Ko nije gledao navedene serije moja preporuka, svaka je bar dovoljno dobra da se odgleda.
Hvala.Na brzaka a na osnovu ovoga što ti se dopada par predloga:
- Marcella
- Trapped
Pa evo, da dodam još nekoliko:Hvala.
Ima li neko još neki predlog?