Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Jeste, odlična, baš nenametljiva, sa dobrom zapletima, finim humorom i sjajnim glumcima (glavnu ulogu ima David Jason, Del Boj iz Mućki)

To su bile detektivske serije. Sada trpaju forenziku gde god i uopšte nemaš da vidiš psihologiju rešavanja slučajeva. Čak su i Criminal Minds upropastili, Garsija samo izbaci osumnjičenog iz baze podataka.

Почео Squid Game.Не волим навикане серије али сам просто морао.За прву епизоду сам релативно задовољан.

Вјерујем да је хвале многи, поготовo они који никада нису погледали ништа из јужнокoрејске кухиње.
Међутим ово је за њих чак и лајт верзија.Али обећава серија, сигуран сам да ће се моћи гледати без проблема.

Poslednja izmena:
Бранилац

Одличан поглед на адвокатски позив. Сјајан избор глумаца, с тим што Јездић ипак преглумљује, на остале нема замерке. Занимљиво, надасве едукативно остварење. Препорука.

animacija svakako deluje kao remek delo, ne znam sto se ne snima vise filmova u stilu tih cinematic segmenta iz igrica

Sve je vrh, od kompleksne price, animacije, do samog formata trajanja epizode od 40-ak minuta.

Ne znam ni ja, mada iskreno, ako ce biti ovakve animacije, nemam nista protiv da nastave :D

Sutra izlaze zadnje tri epizode prve sezone ... naravno, gledacu ih u komadu :D

You

3 sezona po mnogima najbolja do sada

U pitanju je psihološki triler o tihom ubici Joeu Goldbergu i njegovoj devojci Love Quinn.
Joe Goldberg, je u trecoj sezoni ozenjen , ima sina sa Love Quinn. Povukli su se u predgrađe,
u kojem pokušavaju da budu normalna porodica i da se suzdržavaju od svojih ubilačkih poriva.
Ovo poslednje im baš loše ide. Možda čak više njoj nego njemu.
Joe i ovog puta zamece svoje tragove psihopate koji ubija i otvara put ka cetvrtoj sezoni

Treća sezone serije je puna novih likova. Među njima je Shalita Grant, poznata po ulogama u CSI serijalima.

Imate li preporuku za neku manje poznatu krimi ili detektivsku seriju sa engleskog ili skandinavskog govornog područja kao što su npr:

The Bay

Unforgotten

Undercover

Wisting

Pembrokeshire Murders

Liar

Interrogation

The Undoing

Your Honor

Gåsmamman

The Bridge

Fortitude

Luther

Broadchurch

Top of the Lake

The Night Of

Happy Valley

The Fall

Može i preporuka za mini serije i za one kratke kojima epizode traju po 5-10 minuta.
Ko nije gledao navedene serije moja preporuka, svaka je bar dovoljno dobra da se odgleda.

Imate li preporuku za neku manje poznatu krimi ili detektivsku seriju sa engleskog ili skandinavskog govornog područja kao što su npr:

The Bay

Unforgotten

Undercover

Wisting

Pembrokeshire Murders

Liar

Interrogation

The Undoing

Your Honor

Gåsmamman

The Bridge

Fortitude

Luther

Broadchurch

Top of the Lake

The Night Of

Happy Valley

The Fall

Može i preporuka za mini serije i za one kratke kojima epizode traju po 5-10 minuta.
Ko nije gledao navedene serije moja preporuka, svaka je bar dovoljno dobra da se odgleda.
Na brzaka a na osnovu ovoga što ti se dopada par predloga:

- Marcella
- Trapped

Back