Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Let me ask you something...
Da li je kome jasno, da veliki broj sci-fi holivodskih filmova, u zadnje vrijeme, nije uopšte sci-fi , već priprema na ono što zlotvori planiraju za čovječanstvo. To je kao da je Hitler '41 držao holivood i snimao filmove o nadmoći nacističke njemačke. danas su to globalisti i komunisti.
Da li je to jasno ovima koji , za čisto propagandne filmove, tvrde dobar, vredi pogledati, preporuka. :ok:

Uživancija je odgledati film, seriju, ali ja lično oprezno biram šta gledam. na prvi oblik propagande, brišem i idem dalje. imaju li ljudi taj osjećaj ?

Jer jedan od sljedećih fimlmova bio mogao biti:
Earth 2025 - 95% populacije vakcinisano, sa strašnim posljedicama bez posla i budućnosti.
Dok to gledate , dovoljno će biti da pogledate kroz prozor i shvatite kakva ste budala.
Hvala za preporuku, bas bih odgledala nesto na ovu temu!

Pogledala sam Undoing i sve u svemu - ok je serija. Kao da su namerno navodili sve vreme na razne moguće ishode da bi vozili gledaoca, u stilu trilerskog mrsomudjenja, a onda završili jednostavno i životno. Razočaravajuće (zašto nije žena, zašto nije matori) jer svideo se i nama sajko, izmanipulisao je i nas kao što je i druge aktere u seriji.
Naravno, ništa novo, ali u moru gluposti koje sam počinjala da gledam, ova serija je skroz gledljiva i drži pažnju.

joj kakvu sam glupu seriju odgledala, hjo.. https://www.imdb.com/title/tt8740790/
Ovo je trebala da bude neka shondaland verzija Downton Abbey, ali je kao alternativna istorija jer su afroamerikanci plemići u Engleskoj 19. veka, čak je i kraljica tamne puti.
No to i nije toliko strašno koliko je sama serija neopevana glupost sa mnogo seksa.

Ja takve serije namirisem na kilometar i izbegavam uspesno.
Btw, ovaj crni batica Rege je kao prvi kandidat za novog James Bonda. Pa vi sad vidite dokle ide to ludilo.

Велике мале лажи 10/10 https://www.imdb.com/title/tt3920596/?ref_=nv_sr_srsg_0

1280_720.jpg

Наизглед перфектан живот богатих жена и мајки, у престижној основној школи, огољен је овом серијом причом о злостављању унутар породице, силовању, ћутању, нарцисоидном злостављачу и утицају злостављача и злоставњаних у друштву. Глумице су сјајне, тема једна од оних о којој мора да се прича и где је ћутање нешто најгоре што можете да урадите, ма колико да вам је то тешко. Морам похвалити Никол Кидман за овај пројекат, која је поред свог сјајног глумачког умећа, овде уткала и део себе, јер зна се да оно што је са бившим мужем, секташем Томом проживела није било лако. Риз, такође фантастична. Свака част женама које су прекинуле ћутање, што едукују људе и што моралне наказе кроз овај пројекат стављају тамо где им је место. Серија чиста десетка и моја огромна препорука.

Poslednja izmena:

Back