- Poruka
- 397.380
Odlicna serija, ceka se peta sezonaCek da vidis cetvrtu epizodu.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna serija, ceka se peta sezonaCek da vidis cetvrtu epizodu.![]()
Slažem se. Toliko zrači nekom pozitivom,blagim humorom i opuštenošću. Prava praznična serija. Ako su ostale sezone ovakve biće ovo moja najveća ocena ovdeOdgledala prvu sezonu i odlicna je
od sutra krecem na drugu![]()
odgled'o i bio samOdlicna serija, ceka se peta sezona![]()
i drugu završila..jedva cekam i trecuSlažem se. Toliko zrači nekom pozitivom,blagim humorom i opuštenošću. Prava praznična serija. Ako su ostale sezone ovakve biće ovo moja najveća ocena ovde![]()
Hvala za preporuku, bas bih odgledala nesto na ovu temu!Let me ask you something...
Da li je kome jasno, da veliki broj sci-fi holivodskih filmova, u zadnje vrijeme, nije uopšte sci-fi , već priprema na ono što zlotvori planiraju za čovječanstvo. To je kao da je Hitler '41 držao holivood i snimao filmove o nadmoći nacističke njemačke. danas su to globalisti i komunisti.
Da li je to jasno ovima koji , za čisto propagandne filmove, tvrde dobar, vredi pogledati, preporuka.
Uživancija je odgledati film, seriju, ali ja lično oprezno biram šta gledam. na prvi oblik propagande, brišem i idem dalje. imaju li ljudi taj osjećaj ?
Jer jedan od sljedećih fimlmova bio mogao biti:
Earth 2025 - 95% populacije vakcinisano, sa strašnim posljedicama bez posla i budućnosti.
Dok to gledate , dovoljno će biti da pogledate kroz prozor i shvatite kakva ste budala.
Super, nova sam na forumu pa me bas zanimaju dobre preporuke i serija i filmova!zbog korone i u nedostatku dobrih filmova i serija ,,,odgledah (ostala jos poslednja epizoda 2 sezone )
The Mandalorian
iako nisam ljubitelj Star Wars nije lose cak veoma dobro![]()
Koliko sam volela da gledam ovako nesto kada sam bila mlada a i sada nekadDrama o prezivljavanju jednog vanzeMunca na Zemlji.
Treba d`izadje na televizor.![]()
joj kakvu sam glupu seriju odgledala, hjo.. https://www.imdb.com/title/tt8740790/
Ovo je trebala da bude neka shondaland verzija Downton Abbey, ali je kao alternativna istorija jer su afroamerikanci plemići u Engleskoj 19. veka, čak je i kraljica tamne puti.
No to i nije toliko strašno koliko je sama serija neopevana glupost sa mnogo seksa.
Samo mogu reći za crnog hipster Bonda:Ja takve serije namirisem na kilometar i izbegavam uspesno.
Btw, ovaj crni batica Rege je kao prvi kandidat za novog James Bonda. Pa vi sad vidite dokle ide to ludilo.
mislim da ću da repriziram Ash vs Evil Dead
I jel ti se dopalo?gledao sam samo prvu sezonu
valja li ostalo ?
pocela sam Russian Doll, simpa je
i ja sam je davno jos gledala u cirlidersicama, a sad je pratim i na tviteru, sjajan likBice i druga sezona.
Btw, Natasha je sigurno preko 20 godina bila moja omiljena glumica. Tako da je to preporuka.![]()
Evo ja odgledao drugu epizodu.....Pogledala sam Undoing i sve u svemu - ok je serija.