Mike MC
Elita
- Poruka
- 18.874
ovo deluje ok za sad...
a ovo znam da je ok...sad gledam 2. sezonu
a ovo znam da je ok...sad gledam 2. sezonu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Синоћ завршио, серија је у суштини доста конфузна јер је у главној улози алкохоличарка по мало и нимфоманка која не зна гдје удара.Odgledao dve ipo epizode stvarno nisam mogao dalje i pored sve volje
Jednog dana možda....sad mi ne leži nikako
To sam skapirao da je nimfomanka i alkos. Kako ja na smerne stjuardese uvek nalećem...možda da letim biznis klasom za promenu...ili da ne letim preko Arapa višeСиноћ завршио, серија је у суштини доста конфузна јер је у главној улози алкохоличарка по мало и нимфоманка која не зна гдје удара.
Све у свему задовољан сам на крају...
Nadam se i nastavku serijeSee sam gledala najvise zbog Momoei dobra je serija
Odlicna serija a s obziroma na ovo stanje koje nam se desava mislim da ce biti zamiljiva za gledanje. Mislim da ima 5 sezona ali drzi paznju sto je najbitnije.
![]()
Procitah negde da ce se snmimati Konan a Konana ce glumiti MomoaNadam se i nastavku serije
Pocela sam i ja i utisci su odlicniThe Marvelous Mrs. Maisel
Posle silnih preporuka na jednom pdf-u odlučio sam da krenem sa Amazomn Prajm i odgledam ovu seriju.
Rećiću sam da ako niste do sada počnite.
Sveže,simpatično,pozitivno...konačnu ocenu ću dati kad odgledam.
Snimljen je 2011 i glumio ga je Momoa. Mozda je u pitanju 2 deo filmaProcitah negde da ce se snmimati Konan a Konana ce glumiti Momoa![]()
Nisam znala da je snimljen prvi deo, verovatno sam procitala za drugi deo ..bas cu da pogledam hvalaSnimljen je 2011 i glumio ga je Momoa. Mozda je u pitanju 2 deo filma
Серија је и више него добра мада је прича донекле конфузна у појединим моментима ипак ми је освјежење.See (2019)
https://www.imdb.com/title/tt7949218/
![]()
Почео гледати прве две епизоде за сада задовољан.Занимљив концепт,одлична природа,солидна глума,довољно материјала да наставим даље...
Nisam znala da je snimljen prvi deo, verovatno sam procitala za drugi deo ..bas cu da pogledam hvala
Odgledala prvu sezonu i odlicna jeThe Marvelous Mrs. Maisel
Posle silnih preporuka na jednom pdf-u odlučio sam da krenem sa Amazon Prajm i odgledam ovu seriju.
Reći ću samo da ako niste do sada počnite.
Sveže,simpatično,pozitivno...konačnu ocenu ću dati kad odgledam.
a ovo sad krecem...deluje dobro,me like![]()