Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Odgledao dve ipo epizode stvarno nisam mogao dalje i pored sve volje :lol:
Jednog dana možda....sad mi ne leži nikako
Синоћ завршио, серија је у суштини доста конфузна јер је у главној улози алкохоличарка по мало и нимфоманка која не зна гдје удара. :lol:
Све у свему задовољан сам на крају...

Синоћ завршио, серија је у суштини доста конфузна јер је у главној улози алкохоличарка по мало и нимфоманка која не зна гдје удара. :lol:
Све у свему задовољан сам на крају...
To sam skapirao da je nimfomanka i alkos. Kako ja na smerne stjuardese uvek nalećem...možda da letim biznis klasom za promenu...ili da ne letim preko Arapa više :mrgreen:
Elem....nekako mi "beži" radnja zbog te konfuzije,ne mogu lepo da se skoncetrišem mislim jeste crna triler komedija i ne treba da očekujem ne znam šta,ali opet ne leži...daću joj šansu kada ja budem drugačijeg raspoloženja :lol:

See (2019)
https://www.imdb.com/title/tt7949218/
jason-momoa.gif

Почео гледати прве две епизоде за сада задовољан.Занимљив концепт,одлична природа,солидна глума,довољно материјала да наставим даље...

Zavrsio sam Utopiju. Dobra serija, vredi pogledati, preporuka. :ok:

Utopia (TV Series 2013–2014)

Odlicna serija a s obziroma na ovo stanje koje nam se desava mislim da ce biti zamiljiva za gledanje. Mislim da ima 5 sezona ali drzi paznju sto je najbitnije.
a87d2ce96506b2d39c885a72d8f09d5f.jpg

Let me ask you something...
Da li je kome jasno, da veliki broj sci-fi holivodskih filmova, u zadnje vrijeme, nije uopšte sci-fi , već priprema na ono što zlotvori planiraju za čovječanstvo. To je kao da je Hitler '41 držao holivood i snimao filmove o nadmoći nacističke njemačke. danas su to globalisti i komunisti.
Da li je to jasno ovima koji , za čisto propagandne filmove, tvrde dobar, vredi pogledati, preporuka. :ok:

Uživancija je odgledati film, seriju, ali ja lično oprezno biram šta gledam. na prvi oblik propagande, brišem i idem dalje. imaju li ljudi taj osjećaj ?

Jer jedan od sljedećih fimlmova bio mogao biti:
Earth 2025 - 95% populacije vakcinisano, sa strašnim posljedicama bez posla i budućnosti.
Dok to gledate , dovoljno će biti da pogledate kroz prozor i shvatite kakva ste budala.

Poslednja izmena:
See (2019)
https://www.imdb.com/title/tt7949218/
jason-momoa.gif

Почео гледати прве две епизоде за сада задовољан.Занимљив концепт,одлична природа,солидна глума,довољно материјала да наставим даље...
Серија је и више него добра мада је прича донекле конфузна у појединим моментима ипак ми је освјежење.
Гледаће се и друга сезона...

The Marvelous Mrs. Maisel

Posle silnih preporuka na jednom pdf-u odlučio sam da krenem sa Amazon Prajm i odgledam ovu seriju.
Reći ću samo da ako niste do sada počnite.
Sveže,simpatično,pozitivno...konačnu ocenu ću dati kad odgledam.
Odgledala prvu sezonu i odlicna je
od sutra krecem na drugu :lol:

Back