- Poruka
- 9.958
Serija me odusevila. Zao mi je sto se onako zavrsilaO da, zbog te serije je volim. I zbog filma Womb...uvrnut je ali treba gledati
Dosta sam filmova iskopao sa njom ali ni priblizno kakva je u seriji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serija me odusevila. Zao mi je sto se onako zavrsilaO da, zbog te serije je volim. I zbog filma Womb...uvrnut je ali treba gledati
To si upravu. Ja sam je gledala y Cracks, Womb i Penny i u seriji je odigrala fantasticnu ludacu, mada je luda i u ova dva filmaSerija me odusevila. Zao mi je sto se onako zavrsila
Dosta sam filmova iskopao sa njom ali ni priblizno kakva je u seriji
Šteta sto zavrsise seriju onako. Da je drugacije mozda bi bilo sanse za nastavakTo si upravu. Ja sam je gledala y Cracks, Womb i Penny i u seriji je odigrala fantasticnu ludacu, mada je luda i u ova dva filma
čitav trejler sniman u stilu neke komične reklame, verovatno je i serija takva, jedino me Kristof Valc privukao da kliknem...Most Dangerous Game
ocena :7,3
triler, akciona
serija od 15 epizoda u trajanju od po 7 minuta
glumci: Liam Hemsworth, Sarah Gadon, Christoph Waltz
U želji da obezbedi svoju trudnu ženu i, pre nego umre od karcinoma Dodge Mainard prihvata ponudu da učestvuje u smrtonosnoj
režiranoj igri gde ubrzo otkriva da on nije lovac - već plen.
serija nije komicna..mozda da pogledas i sam se uverisčitav trejler sniman u stilu neke komične reklame, verovatno je i serija takva, jedino me Kristof Valc privukao da kliknem...
kakva ti se čini serija? Nisam gledalaPoceo sam seriju Camelot i evo bas ona, Eva Green
Eva odlicna a serija onako. Ocekivao sam boljekakva ti se čini serija? Nisam gledala