Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

odgledao prvu ep. Mayans MC, takav kretenizam da je to smesno.Ima scena kad se kamera providno fokusira na misice jednog lika, za zenski deo publike.oni su maco tipovi kuda prodju ljudi zastaju da vide tu silu a devojke jedva obuzdavaju seksualni nagon, ni damama nije lako....ajde to prikazivanje bajkera kao nekih muskarcina i nije strasno ali na kraju kad su ubacili decu hakere koji se svete kartelu msm stvarno..neko od kreatora je prolu[pao od droge vrv.serija ima zaplete kao u sapunicama..

Poslednja izmena:
odgledao tek prvu...rek'o prva je pilot pa ce posle biti bolje malo...al' ako je tako da se ostavim corava posla bolje gledam Quantico, ima sta da se vidi
PC1.jpg

Gleda li neko novu sezonu Better Call Saul? Ono što me je nerviralo kroz prethodne sezone nastavlja se i u ovoj, prosto suviše spora radnja. Znači epizodu od 45 minuta komotno mogu da spakuju u 10 minuta. Od te boljke je patio i Breaking Bad.

Better Call Saul je super serija (posebno ako ste gledali i sve sezone Breaking Bad).
Radnja nije suviše spora, već gladaoca pušta da uživa u priči i da ima vremena da se pita "šta se ovde dešava i zašto je taj lik to i to uradio" da bi mu u narednoj epizodi postalo jasno šta se valja ispod žita.....
Odlični kadrovi, odlične boje, odlični zvuci (sve ovo posebno ako ste skinuli seriju u nekoj 1080p rezoluciji).
Sve preporuke za ovu seriju.
Gledajte od prve sezone, ako ste novi.

Better Call Saul je super serija (posebno ako ste gledali i sve sezone Breaking Bad).
Radnja nije suviše spora, već gladaoca pušta da uživa u priči i da ima vremena da se pita "šta se ovde dešava i zašto je taj lik to i to uradio" da bi mu u narednoj epizodi postalo jasno šta se valja ispod žita.....
Odlični kadrovi, odlične boje, odlični zvuci (sve ovo posebno ako ste skinuli seriju u nekoj 1080p rezoluciji).
Sve preporuke za ovu seriju.
Gledajte od prve sezone, ako ste novi.

Ја је волим такође баш због те специфичности...

it's always sunny in philadelphia, dexter,curb your enthusiasm,the office,extras i ne mogu više da se setim nijedne

- - - - - - - - - -

a tebi

- - - - - - - - - -

i ray donovan recimo
i the affair
evo setio sam se haha

Sopranos, Boardwalk Empire, Fargo, Young Pope, Friends, That 70's Show...
od animiranih Simpsonovi, Family Guy, American Dad, South Park...

la casa de papel je ubedljivo najgora serija koju ikad gledah
ja ne mogu da verujem da ova serija nema ocenu 1-2 na imdb i da se svi ovoliko lože na nju ovo je ubeedljivo najgora serija koju ikad gledah, bukv svi su iritantni,i gluma očajna,dijalozi,da ne pominjem sad sve nelogičnosti ma buukv sve auh
nije ni sapunica,gore je od sapunica,bukv je ko indijske one serije kad prikazuju one slow motione,kad je npr ''teo'' (a nemoguće da postoji IJEDNA osoba da nije znala da će se predomisliti,znači toliko preprepredvidivo i predebilno auhh) da otruje onu babu pa prikazuju usporeno nako,kako ona prinosi soljicu ustima i on nako dramaticno joj izbija iz ruku HAHA msm znam da su ljudi mahom maloumni ali OVOLIKO da ne uvidjaju koliko je ovo smeće..zaista sam bukvalno šokiran i skrhan

Back