gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Na youtube ima klipova originalne ekipe iz osamdesetih godina

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gleda li neko novu sezonu Better Call Saul? Ono što me je nerviralo kroz prethodne sezone nastavlja se i u ovoj, prosto suviše spora radnja. Znači epizodu od 45 minuta komotno mogu da spakuju u 10 minuta. Od te boljke je patio i Breaking Bad.
Better Call Saul mi se u globalu svidja, ali istina je da znaju veoma da je uspore. Gledao sam sta je to sto mi u toj seriji smeta. Obratite paznju, dosta je tu kadrova gde se u prvi plan stavljaju nepotrebne stvari i gde je to snimljeno do detalja, sa sve jasnim zvucima. Recimo 20 sekundi serije prodje na scenu tipa gde se iz bokala sipa voda u casu, gde je bokal zumiran, gde vidis svaki mehuric uznemirene vode, gde su pojacani zvuci vode koja istice iz bokala i udara u zidove case.
Ili ona scena iz valjda prve sezone koja je trajala pola epizode gde Majk rastavlja svoj auto kako rastavllja svoj auto ne bi li nasao uredjaj za pracenje. Svaki zvuk odvrtanje, sve cujes kristalno jasno, zajedno sa njegovim disanjem. Ok, serija napada vise cula, ima neku svoju draz, ali sada stvarno malo preteruju.
Inace u serijama i filmovima, stari trik ako hoces da nagovestis nesto, recimo da ce glavni junak u kljucnom momentu zaboraviti kljuc za auto, ti zumiras u nekoj sceni pre toga kljuc (ili bilo koji drugi predmet). Ovde to nema veze, izgube par minuta na sipanje vode, kuvanje kafe, spremanje nekog jela i slicno. Da imaju meru, odnosno da manje malo to primenjuju bilo bi bolje, ovako radnja gubi na dinamici.
pametniji napusta.potpuno se slažem,smara užasno