goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Probao sam da gledam 15 minuta i smorilo me ko zmaja...Koji re-hash! Toliko situacija i informacija u jednoj epizodi da gledalc posle ne ne zna ni šta je gledao ni kako se zove! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Potkovan znači obrazovan i informisan. Kao što postoje dobri reditelji i pisci, tako postoje i dobri kritičari. I, sad, recimo, pogledam neki film koji osim što je zabavan i dobro odglumljen, ima i neki intelektualni sadržaj, načne neku zanimljivu temu, izloži zanimljiv ugao pogleda, itd. i ja ga dakle pogledam, poludim od sreće, uzbuđenja i intelektualnog izazova, i sad bih još mislilla o tom filmu, pričala, razmišljala... i onda se ispostavi da je neki (dobar) kritičar napisao tekst o tome, pa taj film uporedi sa nečim drugim (jednako dobrim), ili spomene pisca, režisera, ili neku novu pojedinost, i ti čitajući tu kritiku saznaš nove zanimljive stvari, šta videti, pročitati, saslušati. Ili ti poveže neke ideje i tako to... Kritičari su kao kad imaš nekog kul pametnog druga ili drugaricu koji zna više nego ti, pa ti preporuči neki strip, ili album, i slično. Ali pošto tebe boli uvo šta mislli tvoj nabolji drug, zašto bi slušao kritičara, jel? Pa zato što kritičar obično kaže malo više nego brate, film je do jj! ili žešće njestra
E, sad, takvih ljudi nema mnogo, ali ima ih![]()
Valja li nešto Stranger Things ?
http://www.imdb.com/title/tt4574334/
tu mi je zasad jos nenadmasan Bird-man. ne bih mogao sad bas ponovo da ga gledam,video sam vec par puta, al kad se setim cega tu sve ima
sta ces lepse nego da lebdis po gajbe u belim cega![]()
Valja li nešto Stranger Things ?
http://www.imdb.com/title/tt4574334/
ne valja baš ništa,teško smeće
možda najoverrated serija ikad
ništa neću da gledam do druge sezone Handmaid's Tale
ništa neću da gledam do druge sezone Handmaid's Tale
Aha, znači dobra je?
Aha, znači dobra je?
sjajna serija!
a uzgred sam rešila da smanjim gledanje serija na minimum, tako da ću izuzetak da pravima samo za one koje su mi baš baš drage (tipa ova, oitnb, got)
sjajna serija!
a uzgred sam rešila da smanjim gledanje serija na minimum, tako da ću izuzetak da pravima samo za one koje su mi baš baš drage (tipa ova, oitnb, got)
Zašto, jel ti odvlače pažnju previše od nekih bitnijih stvari?![]()
Super, pogledaću.
Inače i ja osećam neko zasićenje kad su serije u pitanju... ali ako je dobra taj osećaj će brzo proći : )