goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ajvar je srbenda...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka tura po 5 kvarova imaju na onih 3 prikolice,i 5000 kilometaraasfalta nigde nema,sve zemljani putevi...ozbiljno zahtevan posao...
Jesi gledao Hiway trouhg hell sa Jamiem Davisom?![]()
Može li mi neko ko prati Black Mirror, reći šta se desi na kraju druge epizode druge sezone? Stigla sam do polovine otprilike i toliko sam se potresla da nisam mogla da nastavim.To je epizoda u kojoj fotografišu devojku koja pokušava da pobegne od ubice.
Gledam najnoviju 6 sezonu Highway Thru Hell (stigao sam do 10 epizode).
Nista se ne desi. Snimala je zlocin, to joj je kazna. Svaki dan isto. Na kraju dana joj obrisu secanja i opet Jovo nanovo.
Gledaj trecu sezonu obavezno.![]()
Za one koji prate, kako vam se čini nova sezona Vikinga? Znam da su se mnogi smorili što nema više Ragnara, ali je priča o tom dobu mnogo šira nego priča o njemu. A tu je i Ajvar, luđi nego bilo koji dosadašnji lik u seriji, tako da je meni lično ovo izuzetno zanimljivo i dalje...
Edrijen Broudi odličan kao Čangreta u četvrtoj sezoni Peaky Blindersa, kakav glas...
pa i u pravu si negde za ovo ali ipak svidja mi se lik Changrete bash, zesce je sranje kako su zavrsili cetvrtu sezonu.meni nije loš al ipak nekako preterano glumata,baš se vidi da forsira i glas taj i akcenat i mimiku,glumu uopšte
zabavan je svakako za gledati al..meh
što se tiče vikinga,jedna od najgorih serija koje sam gledao,a ova sezona će biti vrv najgora
nikad neću skapirati što se bukvalno svi lože na ovo smeće,očajna gluma,očajna radnja,dijalozi,sve bukvalno
Kad sljokas nije bitno gde zivis, posto ces svakako propasti i dobiti onu podbulu facu. Dzilijen bi izgledala svezije da promeni boju i oblik kose, ovako izgleda kao neka profesorka u provincijskoj gimnaziji.Ja mislio ovo počinje u decembru...Al su se ofucali...Oboje...Moldi malo više ali i Skali, osušila seNisu oni toliko stari, još žive bez ikakvog stresa u državi gde im je sve dostupno...
Kad sljokas nije bitno gde zivis, posto ces svakako propasti i dobiti onu podbulu facu. Dzilijen bi izgledala svezije da promeni boju i oblik kose, ovako izgleda kao neka profesorka u provincijskoj gimnaziji.
pa i u pravu si negde za ovo ali ipak svidja mi se lik Changrete bash, zesce je sranje kako su zavrsili cetvrtu sezonu.
što se tiče vikinga,jedna od najgorih serija koje sam gledao,a ova sezona će biti vrv najgora
nikad neću skapirati što se bukvalno svi lože na ovo smeće,očajna gluma,očajna radnja,dijalozi,sve bukvalno
shavatam da su ukusi različiti i da je sve subjektivno al mi nikako ne ide u glavu kako neko onako preamatersku i prejadnu glumu u vikinzima može nazvati ODLIČNOM..msm..bar da si rekao da ti je dobra haha valjda ima nekih granica hm