Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Genius - serija o životu Alberta Ajnštajna, sa Džefri Rašom... nikako da je navatam na NG, ali ima da se skine na popcorn time-u.

Genius.png

Dobro pocela, al su je ukinuli.preskoci...

Kako mislis ukinuli ?

- - - - - - - - - -

Ako bas nemas nista drugo. Ne znam, meni se nije nesto svidela.

Odgledao sam prvih 5 epizoda i nije nesto ... Ajd dacu joj sansu jos 2-3 epizode taman da zavrsim prvu sezonu pa ako mi ne popravi utisak drugu necu ni da gledam ..

Kako mislis ukinuli ?

- - - - - - - - - -

Odgledao sam prvih 5 epizoda i nije nesto ... Ajd dacu joj sansu jos 2-3 epizode taman da zavrsim prvu sezonu pa ako mi ne popravi utisak drugu necu ni da gledam ..

Po meni su promasili sa izborom glavne glumice, pa sve ostalo. Gledala sam je posle u Convicition, ista prica, samo recituje.

Nije mi baš najjasnije kako je promena formata oporavila američki mejnstrim film. 15 godina skoro ništa i onda počnu snimati ove mini-serije i odjednom svaki dan kao da izlazi po jedna genijalna.

Slušao sam Kopolu u jednom intervjuu kako je on slušao Džejmsa Kamerona posle Avatara, i da je ovaj rekao da je prelazak na digitalni format revolucija u svetu filma... a onda je Kopola počeo da nešto sentimentliše, ttipa kako i dalje trebaju pre svega dobri pisci, scenaristi, bla bla, zaboravio sam već :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Hvala na ovome, nisam imao pojma za seriju. Mora da se isprati, samo cu sacekati da izadje cela prva sezona, ne mogu da cekam epizodu po 7 dana.

Nema na čemu ;)

Koliko sam citao Tvin Piks je zbog pogresne procene producenata naprasno skracena na samo dve sezone. Sva sreca Linc je ostavio klifhenger da se projekat jednog dana nastavi. Producenti su greske postali svesni tek nakon finalne epizode i objave da dalje nece snimati. Mnoga smeca su se snimala nakon toga, koja su dobijala vise sezona sa daleko slabijim rejtingom.

Dosta stvari u seriji je ostalo nejasno, cini mi se da je maltene tek pocetak citave misterije. Nadam se da ce nastaviti u istoj polumorbidnoj atmosferi. Koliko sam video sada je u maju premijera nove sezone, samo nisam uhvatio kog je tacno datuma.

"Overio" Twin Peaks pred novu sezonu.
Stojim pri tvrdnji da su sedma i osma epizoda druge sezone, kada uhvate ubicu Lore Palmer, nešto najbolje ikad prikazano na TV-u.
Tu su trebali da stanu, mada je dobro i samo finale serije.

Videćemo šta Linč i Frost spremaju za novu sezonu.

Слажем се. С тим што је мени ипак финале 2 сезоне нешто најбоље приказано икад у историји телевизије. Иначе јеси ли провалио оно кад Лора каже Купу "видимо се за 25 година" и ето наставка 25 година касније. Случајност или...?

Back