milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.836
dobar je sol samo bi valjalo da malo pojacaju humor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel gledao neko seriju Agent Carter i ako jeste kakva je ????? Da li vredi gledati ?
Jel gledao neko seriju Agent Carter i ako jeste kakva je ????? Da li vredi gledati ?
Dobro pocela, al su je ukinuli.preskoci...
Ako bas nemas nista drugo. Ne znam, meni se nije nesto svidela.
Genius - serija o životu Alberta Ajnštajna, sa Džefri Rašom... nikako da je navatam na NG, ali ima da se skine na popcorn time-u.
![]()
Kako mislis ukinuli ?
- - - - - - - - - -
Odgledao sam prvih 5 epizoda i nije nesto ... Ajd dacu joj sansu jos 2-3 epizode taman da zavrsim prvu sezonu pa ako mi ne popravi utisak drugu necu ni da gledam ..
Kako mislis ukinuli ?
- - - - - - - - - -
Odgledao sam prvih 5 epizoda i nije nesto ... Ajd dacu joj sansu jos 2-3 epizode taman da zavrsim prvu sezonu pa ako mi ne popravi utisak drugu necu ni da gledam ..
Po meni su promasili sa izborom glavne glumice, pa sve ostalo. Gledala sam je posle u Convicition, ista prica, samo recituje.
Zavrsavam 4 sezonu Vikings..ostalo mi jos dve epizode..4 sezona nije losa malo su je razduzili i rastegli ali sve u svemu nastavljam gledanje svakako..Jel ima nesto vredno gledanja a da je iz 2017 godine?
Nije mi baš najjasnije kako je promena formata oporavila američki mejnstrim film. 15 godina skoro ništa i onda počnu snimati ove mini-serije i odjednom svaki dan kao da izlazi po jedna genijalna.
Hvala na ovome, nisam imao pojma za seriju. Mora da se isprati, samo cu sacekati da izadje cela prva sezona, ne mogu da cekam epizodu po 7 dana.
Nije mi baš najjasnije kako je promena formata oporavila američki mejnstrim film. 15 godina skoro ništa i onda počnu snimati ove mini-serije i odjednom svaki dan kao da izlazi po jedna genijalna.
"Overio" Twin Peaks pred novu sezonu.
Stojim pri tvrdnji da su sedma i osma epizoda druge sezone, kada uhvate ubicu Lore Palmer, nešto najbolje ikad prikazano na TV-u.
Tu su trebali da stanu, mada je dobro i samo finale serije.
Videćemo šta Linč i Frost spremaju za novu sezonu.