Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Young Pope
The_Young_Pope.png

Najbolja serija u poslednjih nekoliko godina sigurno.

hah, ova nova TWD epizoda je smejurija. Ubace lezbejku nasred poluostrva koje naseljavaju moderne Amazonke. Moraju da porade na tim naseobinama, za sada imamo Saviorse, Aleksandriju, Amazonke, Hilltop i Ezekiljevo Carstvo, i nijedno od njih osim Aleksandrije ne poznajemo dovoljno. Ovako samo bacaju koncepte poput tosta sa džemom na plafon i gledaju koji od njih će da se zadrži. Idiotluk.

da ne znaju sta rade se vidjelo posle 3. sezone ako mi se dobro cini..
a iskustvo gledanja serija govori da se ni najmanja pukotina u razvoju sezone, a ne citave serije, ne da posle zakrpiti. Ili vrlo tesko..
da uposle najbolje pisce i dovedu nolana da rezira TWD bi mogla mozda da zavrsi kao mediokritetčina.. a i to tesko.. i uopste mi se ne cini da pretjerujem. Ova serija plovi u govnima vec odavno

Black Mirror
http://www.imdb.com/title/tt2085059/

Humans
http://www.imdb.com/title/tt4122068/

Preporuka za obe serije, Black Mirror ima 3 sezone i ukupno 12 epizoda, Humans ima 2 sezone, 7 epizoda u prvoj i druga trenutno traje, nisam je još pogledao.
Prva se većim delom bavi distopijskom stranom budućnosti i veoma dobro im ide stvaranje osećaja nelagode.
Druga se bavi problemima svesnosti i pitanjima humanizma i transhumanizma sa uspostavljanjem čovek/mašina granica.

krenuh da gledam brazilsku 3%..
prve 3 epizode su solidne, prica i likovi su prejednostavni, kao iz nekog pismenog, ali je to za sad pedantno.. valjda nece poceti da se raspada..

kad nesto razmislim jedino sto me potaknu da gledam ovo je NETFLIX.. valjda zbog onog trojstva house of cards stranger things i narcos... Daredevil ne razmem njesra tebra

I jos jedna odlicna serija
Dirk Gently's Holistic Detective Agency

ocena 8/10

SF serija-komedija..prema romanu Daglasa Adamsa
holisticka detektivska agencija koja istrazuje slucajeve natprirodnog..

DirkGently_01.jpg

Odgledah par epizoda i za sada mi se svidja, interesantni likovi i mastovita radnja, uz to sam i fan Adamsovog Autostoperskog vodica kroz galaksiju tako da mi je ova serija bas legla :mrgreen:

Back