Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Evo ti Secrets and lies odlicna veruj mi. I the Messengers iz 2015 nisam zavrsila do kraja. Pazi ima jedna spanska serija gde sam odgledala tri epizode i nisam mogla dalje da nadjem a vise nego odlicna je. 100% si cula za nju Bajo sospecha . Imas na dailymotion-u. Ona je bas ono sto ti trazis.

Hvala za Secrets and lies,deluje zanimljivo.Prvi put cujem za nju.Evo skidam,pa videcemo,javljam utiske.Bajo sospecha je super,ja gledam drugu sezonu,ima na torentima...Ni za The messengers nisam cula :klap:

Hvala za Secrets and lies,deluje zanimljivo.Prvi put cujem za nju.Evo skidam,pa videcemo,javljam utiske.Bajo sospecha je super,ja gledam drugu sezonu,ima na torentima...Ni za The messengers nisam cula :klap:

Messengers je malo drugacija. Vise je SF serija, ali meni se dopala. Secrets and lies ima fantastican kraj. Videces i sama. Ja sam sad u fazonu da gledam Quantico

13126230

La Femme Nikita

http://www.imdb.com/title/tt5189670/ Making a Murderer- netfliksova dokumentarna serija od 10 epizoda.ovo je brutalno dobro.iz epizode u epizodu prica postaje sve neverovatnija da pocinje da bude nestvarno.simana je 10 god, nema glumaca sve stvarni likovi.ovo lepo otkriva kakva je policija, kako manipulise nad siromasnima i nemocnima a koliko god da izgleda grozno kod nas je sigurno jos gore.drzava nikad ne priznaje gresku

Pocela je nova, treca sezona serije "Silicon Valley". Pisao sam ranije o njoj, za mene veoma prijatno iznenadjenje. Serija je humoristicka, ali nije klasicni sitkom. Grupa kompjuterasa ima odlican softver preko kojeg pokusavaju da naprave firmu. Jedina serija sa kojom bih mogao da je samo delimicno uporedim je "Big Beng Theory", samo sto je ova mnogo vulgarnija, sa brdom psovki i zajebancija. Mislim da vredi pogledati, konacno nesto sto izlazi iz sablona.

http://www.imdb.com/title/tt2575988/

Gledao sam ja Limitless,ali sam stao na 15. epizodi, jos nisu objavili da li ce biti druge sezone, ali verovatno hoce, pocela je dobro posto mi se svidja ideja serije ali kasnije mi je nekako postala klasicna prosecna serija jos sa onih par muzickih i saljivih epizoda nzm, nadam se da se popravila do kraja pogledacu do kraja sezone ipak da vidim sta se desilo pa ako se popravilo da nastavim sa drugom sezonom, nekako mislim da su mogli da naprave mnogo vise od ovoga sto su uradili, tako da mi se film vise svidja.

- - - - - - - - - -

Svidja se i meni Silicon Valley odgledao sam prvu sezonu, slazem se da nekako izlazi iz sablona i da je zabavna, definitivno treba pogledati, pa kome se svidi taj nacin humora odusevicese jer serija napreduje. Pied Paiper.

The Durrells
BBS serija od 6 epizoda
Ocena 8/10

Odavno me jedna serija nije ovako orasplozila i drzala mi osmeh na licu

Svaka preporuka

Godina je 1935.Udovica odlucuje da primeni zivot i sa cetvoro dece seli se iz Engleske u Grcku na Krf.
I tu pocinje jedna vedra i topla prica.

Serija je radjena prema bestseleru biografske trilogiji koju je napisao Dzeri, najmladji sin gospodje Durel

308129-2.jpg

PC kultura zaista uzima maha.
Pritom, FTWD je čitav tobogan srranja, ova sezona je imala tako dobar potencijal sa nekim momentima, da ga je upropastila drugim. Kakva nemotivisanost postupaka junaka, to je prosto neverovatno. Odjednom je Kris postao psihopata koji drži decu za taoce, , Danijel prso u trenutku, počeo da halucinira i ubio se.
Čisto vređanje inteligencije gledalaca.

Back