- Poruka
- 3.700
Знам да постоји и четврта сезона али не емитује се на нашим каналима, нема превода.Ovi Vikinzi?
http://www.imdb.com/title/tt2306299/
Da si ti živ i zdrav, ide već četvrta sezona uveliko...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знам да постоји и четврта сезона али не емитује се на нашим каналима, нема превода.Ovi Vikinzi?
http://www.imdb.com/title/tt2306299/
Da si ti živ i zdrav, ide već četvrta sezona uveliko...
Знам да постоји и четврта сезона али не емитује се на нашим каналима, нема превода.
Zapravo, ne. Jeftin clifhanger je upravo ono što nisu nikako smeli da urade. Koliko su bezobzirni prema publici koja održava ebenu seriju na nogama, a sad su izgubili dosta fanova, niko neće da gleda seriju koja se ponaša sadistički prema gledaocu.
Čitavu sezonu ti daju nagoveštaj o važnoj smrti na kraju, o Neganovom dolasku, i na kraju te zaebu jednim idiotskim klifhengerom samo da bi zadržali publiku i u sedmoj sezoni. E pa tu su se malo zaebali.
A i statistika sve govori, ovo je najgore ocenjena epizoda TWD-a na IMDBu ikad.
Sa druge strane, imamo seriju kao što je Black Sails koja ponudi odlično razrešenje u svom finalu, i napravi dobru podlogu za sledeću sezonu. Mada su i oni imali klifhenger u prvoj sezoni zbog čega sam odustao na duže vreme, al sam se vratio skoro seriji, jer je ipak jedna od retkih koja postaje bolja iz epizode u epizodu.
Zapravo, ne. Jeftin clifhanger je upravo ono što nisu nikako smeli da urade. Koliko su bezobzirni prema publici koja održava ebenu seriju na nogama, a sad su izgubili dosta fanova, niko neće da gleda seriju koja se ponaša sadistički prema gledaocu.
Čitavu sezonu ti daju nagoveštaj o važnoj smrti na kraju, o Neganovom dolasku, i na kraju te zaebu jednim idiotskim klifhengerom samo da bi zadržali publiku i u sedmoj sezoni. E pa tu su se malo zaebali.
A i statistika sve govori, ovo je najgore ocenjena epizoda TWD-a na IMDBu ikad.

Pogledajte prilog 377894
The Royals
Odlicna serija,zao mi je sto ranije nisam naisla na nju.Kralj,kraljica i njihova deca+luda familija...Trulez i gadost,iza glamura i srecnih lica.
Ne moraju da se drže toga kao pijan plota! Koliko sam čuo Glen je u stripu odavno umro...On me pomalo iritira ali ako su scenaristi procenili da će njegov ostanak doprineti twistovima radnje ubuduće.
Ne moraju da se drže toga kao pijan plota! Koliko sam čuo Glen je u stripu odavno umro...On me pomalo iritira ali ako su scenaristi procenili da će njegov ostanak doprineti twistovima radnje ubuduće.
Zavisi od aspekta. Jeste Glen zaginuo odavno, ali ga je zveknuo Negan odmah po njihovom dolasku u Washington. Ovde su odlagali Neganovo pojavljivanje.
Problem je sto se oni kao ne drze stripa, a onda kad vide da ne ide dalja vracaju se na strip. Pa je onda sve sa zakasnjenjem i ispreturano.
Sta znam,onako..Tema je,svakako,slicna,ali Supernatural je isto unikat.Bar meni.Gledaj,neces se pokajati...Iako je svaka epizoda za sebe,postoji prica,u pozadini,koja se nastavlja i bez koje ne moze.Tako da je najbolje da krenes od pocetka![]()
Onako, imaju sličan kostur, barem koliko sam gledao. Svaka epizoda je neka tema za sebe ali se generalno prati tok životne priče dvojice braće. Sve su svemu dobra je serija. Vredi je pogledati.
Ne znam da li si gledala Fringe, to meni malo vise lici na Dosije X od Supernatural, iako je i Supernatural odlicna serija.
Meni Fringe nije ni blizu Dosije X,ispratio sam ih jednu sezonu i nije to to ......
Ti bi trebao malo da odmoris od serija.Od ekrana uopste.
Vrati se majci prirodi. Pocinjes da zastranjujes.
Kontam da si zalepljen za ekran...Ja gledam samo jednu seriju ti bar 1000
People all over the U.S start to realize they have special abilities, like telekinesis, healing abilities, flying powers, time travel, invisibility, and the ability to absorb other's abilities. One man, known as Sylar, wants to gain all the power of these "heroes" so he can be the most powerful and evolved human of all, and stops at nothing to gruesomely kill these people. In order to protect themselves from him, these people must help one another before Sylar can destroy them all, while they each deal with problems of their own.
The story of a group of elite con artists, who each week pull off a complicated scam with several twists. Mickey is the group's leader, who comes up with the plans. Albert is a veteran con man who in his later years is a "roper," searching out suitable victims and introducing them to his cohorts. Ash comes up with all the locations and equipment needed for the cons. Stacie steps in whenever she needs to use her feminine wiles. The group is rounded off by Danny, a young amateur grifter who Mickey takes under his wing.
Meni Fringe nije ni blizu Dosije X,ispratio sam ih jednu sezonu i nije to to ......
Ako pricas po kvalitetu naravno da skoro nijedna serija nije kao Dosije X, ali takodje moram ti reci da si trebao da nastavis jer je prva sezona jedna od najslabijih. Druga polovina druge sezone i onda cela treca rasturaju.
- - - - - - - - - -
Ali hocu da kazem po tematici, Dosijeu X je blizi Fringe od Supernatural.
Koliko Supernatural liči na Dosije x?
Nisam gledala Supernatural, al po opisu bih rekla da je dobar, sme toga, mnogi ga hvale.
Ma prva sezona me smorila,jednostavno se nemogu naterati da nastavim dalje.
Sad gledam Hemlock Grove,za sad nije loše,videćemo na šta će ispasti....

Ja sam se izgubila u serijama,ni sama ne znam vise sta gledam.Ranije sam gledala jednu-dve i super mi je bilo...