Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Iako sam bio pomalo oprezan slažem se sa ovim sudom...Nekako se čini da su posustali i umorni su...Čak nisam prepoznao fizički većinu likova...! Zar je toliko vremena prošlo od prethodne sezone. Meni se čini kao da je bilo juče.

Prethodna sezona snimljena je 2001. godine.

0324-xfiles-launch3-2.jpg

kakva bre skali filmovi i serije su puni riba koje su 30 puta lepse od skali a vi se ohvatili za nju.Dobro izgleda ne kazem da je ne bi **** ali nije da pauziram seriju da bi je gledao.tu seriju vise necu ni da gledam, krs, zajedno sa black sails gejevima..i lucifer je poceo da bude tanak..gledajte shameless i house of cards

Koliko Supernatural liči na Dosije x?
Nisam gledala Supernatural, al po opisu bih rekla da je dobar, sme toga, mnogi ga hvale.

Sta znam,onako..Tema je,svakako,slicna,ali Supernatural je isto unikat.Bar meni.Gledaj,neces se pokajati...Iako je svaka epizoda za sebe,postoji prica,u pozadini,koja se nastavlja i bez koje ne moze.Tako da je najbolje da krenes od pocetka ;)

Синоћ је емитована посљедња епизода друге сезоне серије ВИКИНЗИ на РТС, то је иначе репризирано. Знате ли дали имају трећу сезону? Хрвати су је приказивали.

Ovi Vikinzi?

http://www.imdb.com/title/tt2306299/

Da si ti živ i zdrav, ide već četvrta sezona uveliko...

Back