Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

ona sa reptilom i nije neka..msm zabavna je i fina za gledanje ali tako nesto nisam ocekivao od dosijea x.razumem kad u nekoj seriji od 30 epizoda jedna bude cista zajebancija.kao u breaking bad kad jure muvu ali od 6 epizoda u sezoni jedna da bude zajebancija to vec ne valja..niko ne gleda dosije x da bi se smejao

Prva i poslednja epizoda su raspad. Preostale četiri su solidne, a jedna od njih najbolja epizoda Dosijea X generalno, računajući stare epizode.

dosije x razocarao.mnogo su neozbiljni i nije zanimljiva serija valjda misle da ce da pridobiju publiku na humor koji i nije neki..pratim x files stranicu na fb i dosadni su koliko se reklamiraju, stalno izbacuju neke gifove itd.kad im je serija sranje onda moraju da hvataju publiku na reklamu..

- - - - - - - - - -

Normalno da je bez veze. KO jos gleda tu seriju? Svi gledaju Moldera, zato se svim i svidja. Ja je gledam zato.

dosije x razocarao.mnogo su neozbiljni i nije zanimljiva serija valjda misle da ce da pridobiju publiku na humor koji i nije neki..pratim x files stranicu na fb i dosadni su koliko se reklamiraju, stalno izbacuju neke gifove itd.kad im je serija sranje onda moraju da hvataju publiku na reklamu..

- - - - - - - - - -
Iako sam bio pomalo oprezan slažem se sa ovim sudom...Nekako se čini da su posustali i umorni su...Čak nisam prepoznao fizički većinu likova...! Zar je toliko vremena prošlo od prethodne sezone. Meni se čini kao da je bilo juče.

cico, ne samo da smaras, to je vec poznato i tako te svi dozivljavaju duze vrijeme, nego unistavas forum..

Kako te nije sramota MENI to da kazes? Kako ja to smaram? Kako je to poznato? Kako ja to unistavam forum? Mene ovde da nema ne bi se cuo strucan glas, ali i glas jedne gledateljke filmova, ali iskrene. Gledateljke, koja film posmatra kao umetnost i pristupa mu ozbiljno i to ne samo filmovima, vec i seriji. Ti treba da pratis moje komentare, umesto sto psies nesto sto sam JA vec rekla. Svi vole da razemene misljenje, a to je ovde mesto. Valjda i ja imam pravo nesto da kazem. I to mi jos TI to kazes, a ja sam te tako nekako i cenila.

Poslednja epizoda Dosijea X je bila jako dobra , bavila se jako aktulnnim temama, epizoda je na neki nacin bila maltene dokumentarac , virusi, depopulacija planete, vakcine , veoma ozbiljne i aktuelne teme , sudeci po zavrsetku trebalo bi da bude nastavka , ja koliko znam zasad se svi slazu , pocevsi od ljudi iz Foxa , glumaca.......itd , da nastavi da se snima serija, ovih 6 epizoda je verovatno bila samo proba i opipavanje terena.

http://www.imdb.com/title/tt4075386/ The Last Panthers,evropska serija inspirisana srpskim kradljivcima dragulja Pink Panthers, dosta srpskih glumaca ima. Što se mene tiče ništa posebno, očekivao sam više. Može da se gleda bar vreme da se ubije.

Sto se mene tice sve je kretenski. Serija je zbudzena, a slavljenje tih kriminalaca ovde je nesto najodvratnije sto sam videla u zivotu. Ovde se ljudi poistovecuju sa kriminalcima kao sto su oni, budalama kao sto je Novak Djokovic i manijacima kao sto je Laza Ristovski. Zato niko nista i ne radi i cekaju samo da im daju Arapi pare za neki cardak ni na nebu ni na vodi.

Ovo je super serija koju odnedavno gledam...Razobličava iluzije modernog sveta, razne humanitarce, anđele, svece...Često na vrlo brutalan način...Teško za gledanje ali vrlo poučno

to moj brat vec duze gleda mene je smorila jos u pocetku sa nekim americkim pricama..a i gl glumac mi postao nekako gadan od kak je zavrsio sa onom seriojomo advokatima...

- - - - - - - - - -

Poslednja epizoda Dosijea X je bila jako dobra , bavila se jako aktulnnim temama, epizoda je na neki nacin bila maltene dokumentarac , virusi, depopulacija planete, vakcine , veoma ozbiljne i aktuelne teme , sudeci po zavrsetku trebalo bi da bude nastavka , ja koliko znam zasad se svi slazu , pocevsi od ljudi iz Foxa , glumaca.......itd , da nastavi da se snima serija, ovih 6 epizoda je verovatno bila samo proba i opipavanje terena.

dosije x serija koja je definitivno trebala da ostane u proslosti....

- - - - - - - - - -

a i dejvid duhovni mi se zgadio od kako je poceo sa onom serijom kalifornikaejsn..sa dr strane ona skali je bila dobra u hanibalu,al ona stalno fura taj ledena kraljica fazon....

to moj brat vec duze gleda mene je smorila jos u pocetku sa nekim americkim pricama..a i gl glumac mi postao nekako gadan od kak je zavrsio sa onom seriojomo advokatima...

- - - - - - - - - -

dosije x serija koja je definitivno trebala da ostane u proslosti....

- - - - - - - - - -

a i dejvid duhovni mi se zgadio od kako je poceo sa onom serijom kalifornikaejsn..sa dr strane ona skali je bila dobra u hanibalu,al ona stalno fura taj ledena kraljica fazon....

Slicno razmisljamo.

Back