- Poruka
- 399.780
Sve...
Sve...
 Serija je tek krenula i nisi mogla da sve odgledas, jer je tek treca epizoda danas
  Serija je tek krenula i nisi mogla da sve odgledas, jer je tek treca epizoda danas..aj Cico..ne izmisljaj vise, i ne troluj ovaj pdf..vec sam ti to rekla, i sada te ponovo opominjem

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve...
 Serija je tek krenula i nisi mogla da sve odgledas, jer je tek treca epizoda danas
  Serija je tek krenula i nisi mogla da sve odgledas, jer je tek treca epizoda danasI meni je bila draga ta serija.Roud to Ejvonli
I meni je bila draga ta serija.
Meni se takodje svidjala i serija sa uciteljicom sto je dosla da predaje u Avonleu,
Mislim da je to ova http://www.imdb.com/title/tt0092571/?ref_=tt_rec_tt
Davno sam ih gledala, ali ostale su mi pozitivne serije.
Sve...Serija je tek krenula i nisi mogla da sve odgledas, jer je tek treca epizoda danas
..aj Cico..ne izmisljaj vise, i ne troluj ovaj pdf..vec sam ti to rekla, i sada te ponovo opominjem

al meni nikad nece biti jasno zasto je ova tema na pdf filmovi a ne TV
The Girl From Tomorrow
(piše 1, ali to je greška)

Ovakav ''slice and dice'' i ''cut and slash'' je još neviđen od 'slavnih dana''...+ Mnogo odličnih obrta i malo
 Ovakav ''slice and dice'' i ''cut and slash'' je još neviđen od 'slavnih dana''...+ Mnogo odličnih obrta i malo 
jesi li primetio kolko je mrsava rosita ?
mnogo joj tanke ruke
mislim da bi bolje izgledala kada bi se malo ugojila

Ovo sam ''reklamirao'' pre nekih godinu dana...Šteta što je snimljena samo jedna sezona...
 Ovo sam ''reklamirao'' pre nekih godinu dana...Šteta što je snimljena samo jedna sezona...
 ). Inače, sve one teorije koje ste čuli za ubistvo JFK-a će biti smještene ovdje, priča odlično odrađena i uklopljena...
). Inače, sve one teorije koje ste čuli za ubistvo JFK-a će biti smještene ovdje, priča odlično odrađena i uklopljena...