Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Inace Louie... sezona 5... totalni raspad... covek vise ne zna gde udara:tease:

Game of Thrones... dogegao sam se nekako do kraja... jedino vredno je Sersei koja kao od majke rodjena seta ulicama Dubrovnika.

tumblr_ncpy31iuUo1sndbb3o1_500.jpg

U cemu je fora sa ova dva prsta? Ovo svaka riba meće na Fejsbuk ovih dana...

U cemu je fora sa ova dva prsta? Ovo svaka riba meće na Fejsbuk ovih dana...
Ја сам погледао прву сезону тих игара, и прве две епизоде друге, па сам баталио.

Ово са 2 прста мени делује као показатељ колико је орала урадила тај дан.

nace Louie... sezona 5... totalni raspad... covek vise ne zna gde udara

Nije loša, ima zanimljivih momenata. Prvi deo te sezone je bolji, drugi traljav. No skratili su svakako jer je on napravio neko njesra, kad se jedno veče naduvao i imao hiljadu ideja koje je hteo da ubaci u novu sezonu, pa je na kraju to zabatalio al onda je morao da pola sezone snimi, jer je prvobitno trebalo da snimaju tokom zime, što znači da bi sezona došla mnogo kasnije, ali bila bi full-length. Baš me zanima ima li šta od tog materijala u ovim epizodama, on je rekao da ništa od toga nije ubacio al bogami, ima par tripoznih momenata :lol:

Deder prosledi i ostalima taj članak.

verovatno misli na ovo
http://www.vox.com/2015/6/21/8822159/true-detective-premiere-recap-season-2

inače ovo je kul zapaženo
https://www.yahoo.com/tv/true-detective-season-2-premiere-mystery-122181955420.html

i ovo može da bude tačno
http://www.mtv.com/news/2192724/yellow-king-true-detective-season-2-premiere/

Mislim da je glavni problem što su ljudi očekivali da krenu od početka, al ova sezona ne kreće baš ab ovo kao prethodna, nego in medias res na onom najzajebanijem nivou - gde se likovi već kreću sa svojim problemima i unutar njih, a mi ih hvatamo u tom datom trenutku. Priča koju pratimo možda kreće od jednog slučaja, koji vidimo na kraju epizode, ali opet i ona, kao i u prethodnoj sezoni, ima svoje dublje korene koji će biti tema narednih epizoda.

direkt
mudro zboris
vec su sve dobre serije pokazale svoj recept: malo sporiji razvoj nego sto je slucaj kod losih.. da ne srucis sve ono sto ti se cini kao odlicno u prvim epizodama, pa se zapetljas pa pokusas da se otpetljas pa zavrsis sranjem...

mada ova sezona ce bit kompleksnija, vise je likova u pitanju, posle prve epizode nista nisam ni pohvatao-- sto veli verbal, narativ je truba.. izgleda da ce biti malo 8 epizoda za ovu sezonu

Ја сам погледао прву сезону тих игара, и прве две епизоде друге, па сам баталио.

Ово са 2 прста мени делује као показатељ колико је орала урадила тај дан.

hah... moguce:)

- - - - - - - - - -

E hebiga Goxy... sad mi unisiti dan... samo mi nije jasno kako joj nakalemise glavu na tudje telo, ali aj...

U WP jeste otkriven zaplet, ali realno je to i moralo da bude brzo, s obzirom na to da se radnja događa u malom gradu gde i nema puno prostora za beskonačno detaljisanje. S tim što to i ne mora da bude loše, pošto mi se čini da će serija sada da se pretvori u neku vrstu antropološke drame, gde će u prvom planu biti međuljudski odnosi u ekstremnoj situaciji, slično kao u Walking Dead, gde su zombiji samo konstantna pretnja...

U WP jeste otkriven zaplet, ali realno je to i moralo da bude brzo, s obzirom na to da se radnja događa u malom gradu gde i nema puno prostora za beskonačno detaljisanje. S tim što to i ne mora da bude loše, pošto mi se čini da će serija sada da se pretvori u neku vrstu antropološke drame, gde će u prvom planu biti međuljudski odnosi u ekstremnoj situaciji, slično kao u Walking Dead, gde su zombiji samo konstantna pretnja...
Na tu seriju sam i ja bacio oko. Odličan ti je komentar....

Back