Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Nisam gledao celu ali meni je ok...Naravno nije ''holivudski''...Možda saznam nešto novo ali ne mnogo jer već znam dosta iz porodice...

Ok je. Malo je glupo što se neki glumci nisu tranformisali od "Babe", poput sinadragana i majke mu mile.
Ima momenata koji nemaju veze sa stvarnošću, a koji su trebali da služe humoru. Tipa, kralj i papuče, kralj koji izlazi van da gleda "zlikovce", crvenać koji proleće kroz vatru i spašava svoga tića i svoja Lenjišku.

Spor tempo, što nužno ne definišem kao loše, mada kada se rade takve scene treba da probude sva čula, lep ambijent, fina muzika, detalji, i najbitnije da ne ubije u pojam. Ovde imamo scenu gde buđenje kralja traje kao kada majka budi đaka prvaka, a napolju biju granate švapske.

Sve u svemu rano je zaključivati. Nije se još ni Glogovac pojavio, a on će verujem nositi seriju, za sada Laza najbolje radi glumački posao, leže mu vake uloge, kad se setim "Podzemlja".:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Cujem,ima Krcun?
Gledace se...

Ja sam 2 puta prebacivao na po 2 minuta, i nisam u'vatio Krcunaru. :cool:

Što baš njega?:mrgreen:

'nako. :lol:

- - - - - - - - - -

Ja cekam da se u seriji pojavi Dzejmi Oliver i spremi cetnicima gibanicu :mrgreen:

Meni je Sin Dragan najjači. Okanović se nije transformisao ič, čoek dobija pare za istu ulogu, nije fora. Kopi/pejst model.

Jedva čekam da se pojavi glumčina u vidu sina od Radašina. Ta glumačka veličina nedostaje ovom sosu, taman sam pomislio da se neće pojaviti i bio sam srećan neko vreme. Kad ne lezi vraže, jok, vidoh neku sliku na netu, on sa sve radašinom i ekipom u uniformi. Madafaka zar opet. Pa bolje ja da glumim. Imam bolju face ekspresiju od njega.

Poslednja izmena:
A hbg onda je i Čiča lizao dupe Nemcima...:neutral: Ljudi nemaju tri blage o Četništvu a nose neke kokarde nešto strava i užas...

Ne branim nikoga, i nemam nameru da se odlučujem za jednu ili drugu stranu (jer za tako nešto je potrebno malo više znanje i više izvora), ali to su dijemetralno različite situacije u kojima se jedan odnosno drugi nalazi/o. Ovaj lizobulj gleda ličnu korist i boli ga tuki za sve nas đuture, pri tom Dražu nisu švabe metnule na položaj, a ovog izroda Vućka su stranci lepo posadili i od onakog slinavka i glupavka se kod nas pravi nzm kakva politička veličina.

Back