Акај
Elita
- Poruka
- 15.632
Besprekorna mini-serija, HBO me uvek oduševi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam na Fox TV...Nešto su mi ''mršave'' epizode...Mada je i ono ranije bilo i preterano brzina odvijanja događaja i non stop stres akcija pucnjava, kasapljenje, izdaja, razbijeno staklo, požari...Adrenalinska bomba...Guaranu imam al nemam "lisicu" !
Mora neko i torente da posecuje ...sta bi rekla jedna druga "lisica"* ako bi sve bilo legalno i ako bismo se tek tako povinovali!!!
*![]()
Breaking Bad je fenomenalna serija, a to sto se na nju prze svakakvi ljudi, ukljucujuci i debile, nema veze sa samom serijom.
Gnusam se serija za rulju.
Zato mi sugerisite ovde neku dobru seriju . KVALITETNU.
Necu da tracim vreme na bizarne cirkusijade i parade besmisla .
Ne zanima me psihopatologija gledalastva ispoljena u gledanju krvi i uzasa.
Zanima me UMETNOST,u ovom slucaju filmska ( u pravom smislu te reci) a ne besmislano komadanje leseva kako bi se nahranile niske zivotinjske strasti.
Umetnicko delo cini smisao a ne bezglavo pucanje ili potmulo rezanje poput divlje zveri.
Ukoliko znate seriju u tom smislu, bilo bi fino da je preporucite.
Aj, daj neku umetnost, bre!

Njaaooo Milanče, aj ti nama nešto izsugeriši, prosvetli nas leba ti.Aj, daj neku umetnost, bre!
![]()
![]()
Pa neko religijsko sranje, naravno, sta bi drugo Gruzanin smatrao kvalitetnom umetnoscu? Dajte mu nesto sto moze da ga priblizi njegovom Bogu, i on srecan.

Ima one 3-4 epizodice Jesus of Nazareth iz ´77-me.
![]()
Pa neko religijsko sranje, naravno, sta bi drugo Gruzanin smatrao kvalitetnom umetnoscu? Dajte mu nesto sto moze da ga priblizi njegovom Bogu, i on srecan.
Gnusam se serija za rulju.
Zato mi sugerisite ovde neku dobru seriju . KVALITETNU.
Necu da tracim vreme na bizarne cirkusijade i parade besmisla .
Ne zanima me psihopatologija gledalastva ispoljena u gledanju krvi i uzasa.
Zanima me UMETNOST,u ovom slucaju filmska ( u pravom smislu te reci) a ne besmislano komadanje leseva kako bi se nahranile niske zivotinjske strasti.
Umetnicko delo cini smisao a ne bezglavo pucanje ili potmulo rezanje poput divlje zveri.
Ukoliko znate seriju u tom smislu, bilo bi fino da je preporucite.
Seljoberu jesam li ti preporucio Haus of kards?
Treba li i da gledam umesto tebe?
Da ti napomenem da ne treba da se uzivis u glavnu ulogu,jer kako si glup , cini mi se da hoces.

Ebiga sad cepaš dlaku na 100 delova...Meni su u seriji intrige i političke spletke, Makijaveli u direktnoj primeni, mnogo zanimljivije od kasapljenja...
Ma zasto ne reci da je GoT debelo precenjena serija. Popularnost je dobrim delom stecena zahvaljujuci eksplicitnim scenama, nije sigurno neoriginalnom radnjom i plitkim likovima. Dzofri je zao jer je nastao incestom a glupacica Sansa ceo zivot ceka da mu radja sinove i nije shvatila o kakvom degenu se radi. S jedne strane, sve izgleda prenapucano, zaebano do koske, muskarci su do yaya krvozedni, smrt vreba na sve strane, kao i gomila kurvi... a s druge se nekoliko puta preskacu scene masovnih borbi. Kad se to radi u necemu sto tezi da bude epski spektakl, onda ne pomazu ni sve sise i dupeta ovog sveta. Delovi sa onom kalisi su najdosadniji a i uvodna spica je smaracka. Sve u svemu: skupo, ali plitko i cesto dosadno.