Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Pa nisu morali da uvode nove likove. Evo sta mi pada na pamet u sekundi - njena "majka" kojoj pise pisma je mogla da bude, na primer, Tywin Lanister, tako bi se objasnilo otkud ona tu... Onda bih je nakon Red Weddinga udao za Kopileta, jer je sad ona kraljica severa (mozda bi i trudnoca mogla da prodje), onda bi se tu ustedelo na jednom liku (laznoj Aryi), a opet bi mogla da pokaze jos nesto sem zadnjice u onim scenama sa Theonom i Kopiletom. ;)

Pa nisu morali da uvode nove likove. Evo sta mi pada na pamet u sekundi - njena "majka" kojoj pise pisma je mogla da bude, na primer, Tywin Lanister, tako bi se objasnilo otkud ona tu... Onda bih je nakon Red Weddinga udao za Kopileta, jer je sad ona kraljica severa (mozda bi i trudnoca mogla da prodje), onda bi se tu ustedelo na jednom liku (laznoj Aryi), a opet bi mogla da pokaze jos nesto sem zadnjice u onim scenama sa Theonom i Kopiletom. ;)

Hahaha :D
Cekaj ... lazna Arya, Jeyne Poole mora da ostane, bitna je kasnije ... u Dance with Dragons se puno toga tesava sa njom. Povezuje prvo Theona sa Mance-om, posle Theona sa Stannisom. Bas je bitan deo knjige kad ona konacno stigne do Stannisa na kraju, da li je Arya ziva ili ne, koja prava Stannis ima. I injena prica se nastavlja u sl knjizi Winds of Winter.
Dok recimo Porodica Robove zene... sa njima se nista ne desava posle. Dead end je prica :D

E prestacu, ove zarazne GoT teorije...boze. . :lol:

Treba nam posebna tema GoT tu. :D

Ja sam za teoriju da je Lyanna njegova majka, Rhaegar otac, ako je to istina nece ga ubiti sada. Jer nema smisla, zasto izmisliti i sakriti to pa onda ubiti Jona kad Jon nema sina/cerku... ako je Jon Snow samo sin Neda, onda je svejedno da li ce ostati ziv. Mislim za pricu. Mada ko ce znati sta je Martin izmislio :D
Ovo nije spojlerisanje (ako neko nije citao da ne pomisli) samo jedna teorija.

Ja se nadam da ga nece Melisandra oziveti ako je mrtav, jer ce u tom slucaju zavrsiti kao.... da ne spojlerisem :)

Ako ste pročitali i petu knjigu, šta mislite: Je l' Džon mrtav i hoće li ga oživeti Melisandra, u tom slučaju :D ?

Ja bih rekao da ce ili nekako preziveti bez Melisandre (u knjigama Melisandra nema takve moci) ili ce umreti - vreme je da se zavrsavaju knjige i da likovi polako napustaju scenu. Ostavio bih varijantu da ce u seriji, koja ce verovatno trajati duze nego knjige, Melisandra da ga ozivi - posto u seriji ima neogranicene moci, a i srela je Thorosa sto se nije desilo u knjigama, tako da mogu da navuku neko objasnjenje.

http://www.imdb.com/title/tt2243973/
MV5BMTk3NDI1MDM5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjkyODIxOQ@@._V1_SY317_CR19,0,214,317_.jpg

Video sam preporuku ovde i stvarno mi se svidela serija, nije za gadljive ali ja nemam problem sa tim tako da :super:...
Izgleda da sam se zbog dextera navukao na psihopate :D

Čovek je verovatno stariji od tebe, vidiš da ima Marija za avatar.... on kad je igrao Marija ti još nisi ni Moćne Rendžere počeo da gledaš, a ovamo ga prozivaš.

Nisam video avatar, ni da je večito u školi, tako da se izvinjavam.

Mada, kad bolje razmislim, godine nisu opravdanje za postavljanje Prison break-a na prvo mesto svih serija ikada.

Domovina (eng. Homeland) je...

http://hr.wikipedia.org/wiki/Domovina_(TV_serija)

1000px-Homeland_Season_1_First_Cast_Promo.jpg

Ova se akcijsko-avanturistička drama temelji na izraelskoj Keshet formaciji ratnih zarobljenika. U ovoj iteraciji, američki vojnik, za kojeg se smatra da je poginuo u Iraku, vraća se nakon više od osam godina. No nakon početne sreće zbog njegova povratka, pojave se sumnje oko toga je li on stvarno američki junak ili je bio dio grupacije koja planira teroristički napad. Carrie Mathison (CIA-ina agentica koja se bori s vlastitim problemima) uvjerena je da je operacija koja je dovela do spašavanja narednika Nicholasa Brodyja (američkog vojnika koji nestao i smatrao se mrtvim osam godina) namještena i možda povezana s Al-Qaedinim planom. Kako je već na tankom ledu s CIA-om te premještena na uredski posao nakon incidenta u Iraku, Carrie je primorana prekršiti protokol da bi dokazala svoju teoriju da je Brody "preobraćen“ tijekom zarobljeništva i da sada radi za Al-Qaedu. U međuvremenu, Brody je dočekan kao junak te se pokušava ponovno povezati sa svojom obitelji koju nije vidio osam godina.

gledala sam malo The Bridge, onu američku varijantu... jako me nervira ona plavuša. Ok, jeste da joj je uloga pogubljena, ali malo je i previše pogubljena da ne sumnjam u njeno glumačko umeće..
i pogledala celu sezonu Mistresses, nešto fazon Očajnih domaćica, prijalo mi je u raspoloženju u kom sam bila, ali svakako da jeste treši. Glumi i Shannyn Sossamom i apsolutno je neprepoznatljiva u odnosu na Wristcutters :(

oki... onda ću prihvatiti izazov... nego, ta skandinavska valjda, po kojoj je ova rađena, kakva je?

Mani se američke reciklaže i pogledaj skandinavski original. Untar svog žanra, serija je odlična, a gluma je, kao i uvek na vrhunskom nivou. Glavni ženski lik boluje od nekog sindroma zbog koga se ponaša neuobičajeno, a glavnu mušku ulogu igra fenomenalni Kim Bodnia.

Back