- Poruka
- 6.538
Da ne ponavljam. Samo istpri dve-tri epizode.![]()
Neće te poslušati. Ona je Ličanka. A, Ličani su ti najtvrdoglaviji ljudi na svetu-naučno dokazano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne ponavljam. Samo istpri dve-tri epizode.![]()
Neće te poslušati. Ona je Ličanka. A, Ličani su ti najtvrdoglaviji ljudi na svetu-naučno dokazano.
Njen izbor u svakom slucaju. 
Taj madafaka je najveća faca u čitavoj seriji.

Kako ti znas da je on bio glup?Crassus govedo bogato. I glupo je što su ga prikazali kao pametnog vojskovođu kad je u stvari bio glup ko tocilo, jedino što je imao para i armija. Da nije bilo brojnosti, potukli bi ga do nogu.

Crassus govedo bogato. I glupo je što su ga prikazali kao pametnog vojskovođu kad je u stvari bio glup ko tocilo, jedino što je imao para i armija. Da nije bilo brojnosti, potukli bi ga do nogu.

Mudriji možda, ali stariji sasvim sigurno nije.Najcrnje je sto se u stvarnosti Krasus i Spartak nisu uopste ni susreli..Krasus je sa brda gledao kako njegove legije cerece Spartaka i njegovu armuju robova..
I bio je daleko stariji i mudriji od ovog Krasusa prikazanog u seriji..
HIMYM su zasrali žešće... ova poslednja sezona je bila tako jadna da sam držao lavor za povraćanje pored mene tokom gledanja.

It's so bad you cant even imagine 

HIMYM su zasrali žešće... ova poslednja sezona je bila tako jadna da sam držao lavor za povraćanje pored mene tokom gledanja.
Mora da je dvojac Snouden/Asanž pisao scenario...Odlučih se da počnem Homeland... Mislila sam da je serija propagandno đubre budući da joj je tematika domovinski rat obaveštajaca protiv terorizma, kad ono međutimistina, svima nama koji sumnjamo u zvaničnu verziju 11. septembra, malo bode oči ta osnovna premisa o delovaju Al Kaide, ali mimo toga, serija je odlična. Onako suptilno otvara pitanja i dovodi u sumnju sam pojam terorizma, američke borbe za "mir u svetu" i bla bla.. Nikako nije jednoumlje.

nije jednoumlje, prva sezona je remek djelo, druga bezveze. tako da, uzivaj u prvih 10tak epizoda
p.s. par epizoda na TV pogledah od Hot In Cleveland.Klasican sitkom, ali je zabavno prilicnoJu got to hev rispekt za Betty White i onu sto je igrala u Just Shoot Me .
:thumbup:Ne treba mesati BB sa realizmom...Pa nije to tako jednostavno. Breaking Bad ti je najrealističnija serija po tom pitanju. Imaš čitav pad jedne ličnosti, utonuće u jedno ludilo zbog moći, da tako kažem. A i više faktora je uticalo na Walta, pa je zbog jednog krenuo a na trećem završio u poslu. Prejebeni dijalozi, upečatljivi likovi, perfektna gluma, dosta kul referenci, svaka epizoda je jedna celina a opet se kači sa ostalim u još veću. Ima tu svašta![]()
Ne treba mesati BB sa realizmom...
U realnom zivotu,Volt i njegova porodica bi vec 5 puta bili mrtvi...
Kvalitetan meth,mozes misliti..U stvarnosti narkomani ne mare za kvalitet robe,a kamoli dileri...
Scenario su pisali ljudi koji nemaju pojma o stvarnom poslu na narko trzistu..