sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
ista stvar.Prošlo 5 epizoda, i ja tek sada saznao za to...mnogo sam pogubljen izgleda.
nijesmo mi krivi,oni su.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ista stvar.Prošlo 5 epizoda, i ja tek sada saznao za to...mnogo sam pogubljen izgleda.
Odlučih se da počnem Homeland... Mislila sam da je serija propagandno đubre budući da joj je tematika domovinski rat obaveštajaca protiv terorizma, kad ono međutimistina, svima nama koji sumnjamo u zvaničnu verziju 11. septembra, malo bode oči ta osnovna premisa o delovaju Al Kaide, ali mimo toga, serija je odlična. Onako suptilno otvara pitanja i dovodi u sumnju sam pojam terorizma, američke borbe za "mir u svetu" i bla bla.. Nikako nije jednoumlje.
Dobro je da si tu ti kao ekspert da sve objasniš, šteta što te nisu uzeli kao konsultanta...Ne treba mesati BB sa realizmom...
U realnom zivotu,Volt i njegova porodica bi vec 5 puta bili mrtvi...
Kvalitetan meth,mozes misliti..U stvarnosti narkomani ne mare za kvalitet robe,a kamoli dileri...
Scenario su pisali ljudi koji nemaju pojma o stvarnom poslu na narko trzistu..

Zar i ti sine Brute taj jenki mejnstrim gde to nalazite nikad ču' za većinuPočeo sam da gledam Lutera sa Stringerom u glavnoj ulozi. Nije to na nivou The Wire, recimo, nema tu onog osećaja realnosti, ali u svakom slučaju, zabavno je i dosta dobro. Ima nekoliko vrlo dobrih elemenata, zbog kojih ću, najverovatnije pogledati makar 2 sezone.

Treca sezona krece u julu![]()
Zaveo me veliki brat, i sa sam od krvi i mesa...Zar i ti sine Brute taj jenki mejnstrim gde to nalazite nikad ču' za većinu![]()
Dosad nisam čula da Britance nazivaju Jenkijima, ali to je valjda neka novo značenje reči.Zar i ti sine Brute taj jenki mejnstrim gde to nalazite nikad ču' za većinu![]()

Dosad nisam čula da Britance nazivaju Jenkijima, ali to je valjda neka novo značenje reči.![]()
U sad si me uhvatila...Dosad nisam čula da Britance nazivaju Jenkijima, ali to je valjda neka novo značenje reči.![]()
Potato potato...
Zbunio se Goks, malko.

Hmm, možda pre nezainteresovanost, mrzelo me je da guglam a nisam primetio da imaš nešto lepše mišljenje o Uk filmskim/serijskim produktima![]()
Finale prve sezone Luthera je teško sranje posle koga nisam imao želju da nastavim seriju,
ukratko, naivno, glupo, smešno, bušno... ni Holivud ne bi smislio tako nešto, tj. bi,
ali nekima izgleda lepo miriše britanski smrad, valjda zato što je britanski.
Tako je bilo ali sada si i ti sumnjiv...Da, ja sam poznati ljubitelj lika i dela britansko-američkog govneta i njegovog opojnog mirisa.

Čoveče, ubijaš mi entuzijazam, **** ga ti...Luther - druga sezona, prve dve epizode
Ok, tema me je inspirisala da pokušam još jednom i šta reći osim
i toga da sam dobio želju da gledam nešto realnije, Smrtonosno Oružje npr.
Pogledajte prilog 298962
I meni Luther, jbg.Čoveče, ubijaš mi entuzijazam, **** ga ti...