Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Dobar je Louie ali treća sezona je malo klimava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Nova serija, pogledala pilot da presudim.Jako...cudno.Na jednom nivou porodicna drama o disfunkcionalnoj familiji,na drugoj satira soubiznisa...ne znam jesu li na ijednom bili uspijesni,ali gledacu dalje zbog Lieva i potencijalnih zanimljivosti...ono sto stvarno nervira jeste sto reditelj ne umije kadar da zavrsi... djeluje...neprirodno.
Glumi Dzon Vojt.
6/10
Odgledala.... pa.... neam pojma.... ništa posebno.... Čak mi i dosadno malko....
Ne znam šta bi gledala![]()
Smor...
Poprilično skalabudžena uvertira, ali može možda nešto dobro da ispadne. Pokrenuli su dosta tema, pa možda jedna bude pogodak. Za sad mi se upečatljivo ne sviđa ta neka vrsta nekorektnosti, ono smejanje za polubrata crnca, gotovo stavljanje znaka jednakosti između geja, trandže i pedofila i ta priča sa sveštenikom zlostavljačem mi deluje odveć nerealno.
Sve si rekla-zato i ostajem da gledam.Mozda su pretjerali sa polubratom crncom in the first place.Inace,glumacka postava je stvarno wow.
To z agejeve, mislim da ce biti neki obrt kad tad po pitanju toga u smislu da ce ili da mu onaj plavi brat sot ga glumi onaj divan glumac biti gay,ili tako nesot.

Odgledala poslednju epizodu prve sezone u ponedeljak, bila mi je najbolja. Odličan kraj sezone, jedva čekam sledeću. Hugh Dancy i Mads Mikkelsen moraju obojica da budu nominovani za Emi. Lik koji igra Gillian Anderson i njen odnos sa Hanibalom je jako interesantan.Počeo da gledam Hanibala, prva epizoda je odlična, i serija deluje obećavajuće![]()
Dobar je Louie ali treća sezona je malo klimava.
deadwood je super opasan je onaj mali sto drzi salun stra me od njega
Al je jedan od najjačih likova u istoriji serija
Obožavam ga, posle pogotovo, njegov lik dobije veću dubinu što serija odmiče ka kraju
I svaka psovka koju izgovori je kao medom premazana xD
). meni nije smetalo, stigla do pola sezone i ništa me nije pokolebalo u oceni da je fenomenalna serija.a možda i konačno odgledam i Skins, pošto je već i nova sezona počela..
Prijemni mi tačno pomutio razum, i tu oko prvog mi je Skins iskliznuo iz glave
Hvala na podsetniku... al' dobro, svejedno ne očekujem nešto preterano. To su ipak samo 3 epizode, i nisu moji omiljeni likovi, mada se nadam da će mnoge provući 
I ja sam pomislio kako je njesra, običan 300 klon ali posle... posle dobije nove dimenzije 
Skinula prvu epizodu onog Spartacusa, iznervirala se sto mi se ne desava cesto sa serijama. Prosto vredja inteligenciju
Ne sudi po prvoj epizodiI ja sam pomislio kako je njesra, običan 300 klon ali posle... posle dobije nove dimenzije
![]()