Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Da Vinčijevi Demoni

http://www.imdb.com/title/tt2094262/?ref_=sr_1

davincisdemons_imdb_0.jpg

images

Nova serija, pogledala pilot da presudim.Jako...cudno.Na jednom nivou porodicna drama o disfunkcionalnoj familiji,na drugoj satira soubiznisa...ne znam jesu li na ijednom bili uspijesni,ali gledacu dalje zbog Lieva i potencijalnih zanimljivosti...ono sto stvarno nervira jeste sto reditelj ne umije kadar da zavrsi... djeluje...neprirodno.

Glumi Dzon Vojt.
6/10

images

Nova serija, pogledala pilot da presudim.Jako...cudno.Na jednom nivou porodicna drama o disfunkcionalnoj familiji,na drugoj satira soubiznisa...ne znam jesu li na ijednom bili uspijesni,ali gledacu dalje zbog Lieva i potencijalnih zanimljivosti...ono sto stvarno nervira jeste sto reditelj ne umije kadar da zavrsi... djeluje...neprirodno.

Glumi Dzon Vojt.
6/10

Poprilično skalabudžena uvertira, ali može možda nešto dobro da ispadne. Pokrenuli su dosta tema, pa možda jedna bude pogodak. Za sad mi se upečatljivo ne sviđa ta neka vrsta nekorektnosti, ono smejanje za polubrata crnca, gotovo stavljanje znaka jednakosti između geja, trandže i pedofila i ta priča sa sveštenikom zlostavljačem mi deluje odveć nerealno.

Poprilično skalabudžena uvertira, ali može možda nešto dobro da ispadne. Pokrenuli su dosta tema, pa možda jedna bude pogodak. Za sad mi se upečatljivo ne sviđa ta neka vrsta nekorektnosti, ono smejanje za polubrata crnca, gotovo stavljanje znaka jednakosti između geja, trandže i pedofila i ta priča sa sveštenikom zlostavljačem mi deluje odveć nerealno.

Sve si rekla-zato i ostajem da gledam.Mozda su pretjerali sa polubratom crncom in the first place.Inace,glumacka postava je stvarno wow.
To z agejeve, mislim da ce biti neki obrt kad tad po pitanju toga u smislu da ce ili da mu onaj plavi brat sot ga glumi onaj divan glumac biti gay,ili tako nesot.

Poslednja izmena:
Sve si rekla-zato i ostajem da gledam.Mozda su pretjerali sa polubratom crncom in the first place.Inace,glumacka postava je stvarno wow.
To z agejeve, mislim da ce biti neki obrt kad tad po pitanju toga u smislu da ce ili da mu onaj plavi brat sot ga glumi onaj divan glumac biti gay,ili tako nesot.

brat koji je za sad seksualno anemičan :lol:
videćemo.. gledamo :)

Počeo da gledam Hanibala, prva epizoda je odlična, i serija deluje obećavajuće :D
Odgledala poslednju epizodu prve sezone u ponedeljak, bila mi je najbolja. Odličan kraj sezone, jedva čekam sledeću. Hugh Dancy i Mads Mikkelsen moraju obojica da budu nominovani za Emi. Lik koji igra Gillian Anderson i njen odnos sa Hanibalom je jako interesantan.

ja poco da gledam vikings misfists i deadwood od jednom
posle seinfelda stigo do 6 serijala dosadili mi vise ovi filmo koji nisu ni ...ma kakva nula to je brate strasno
zadnji koji samgledoje advengers ili kako sezove e on nisam ni odgledo do kraja
smucilo mi se ono ripanje od hulka pa do hulka
kakva glupost

vikigs odgleda do druge kad pobise oni kaludjeri
tu sam stao neznam zasto nisu losi valjda sam se napalio na dead wood
onaj misfits me posle prve smorio neznam dal cu da ga gledam dalje skinuo sve 6 sa prvog serijala
kao kara neku babu nesto bez vez vise mucina gledanje nego cao cao
deadwood je super opasan je onaj mali sto drzi salun stra me od njega
stigo do devete i popustili su nekako
ona pijandura me nervira strasno
trebo bi neko da ju upuca ide mi na k

počela sam brdo serija ovih dana pošto je Zona sumraka malo smorila, ali ne znam da li je problem u serijama ili mojoj koncentraciji..
True blood kao rešila konačno da gledam i ona plava glumica mi je previše antipatična... ne mogu stvarno. Onda Chicago Code zbog Dženifer Bils, i nisam uspela ni prvu epizodu da završim. Ray Donovan ću pratiti, to sam rešila, a možda i konačno odgledam i Skins, pošto je već i nova sezona počela..
Uglavnom, od tog mnoštva serija, zadržah se sa House of Cards :ok:

true blood sam nedavno pustila prvu sezonu ,da se prisjetim,recimo sedmu epizodu,za kojom sam bila zaludjena,al vec pri drugoj sam odustala od serije ne mogu ni zasto da se sjetim. i sda mi muka opet da pocinjem.
chicago code sam i ja htijela zbog dzenifer i onoga hot glumca jasona clarkea (ne pitajte) ali me odbilo to sto je prekinuta posle jedne sezone ,a najgore je kad mi se tako nesto svidi.
Skins 1+2 sezona su dobre, 3+4 tinejdzersko glupiranje, 5+6 ...ne bi znala jer sam pogledala samo par epizoda,al uglavnom je smece.Pogledacu ja ove tri kad sve budu izasle epizode koje su ostale,cisto da zavrsim krug i zbog Cassie,posto sam je se uzeljela.
House of Cards gledah prvu,al nisam mogla zbog obaveza da nastavim,a cini mi se da je rijec o odlicnoj seriji,doduse trazi max koncentraciju.

Skinula Hannibala btw i cekam 2 ep Ray Donovana da presudim.

Ok ne znam sto sam imala potrebu da odgovorim detaljno na ovaj post ,vjerovatno zato sto sam imala slicno iskustvo sa ovim serijama koje je mesechewa pomenula u postu ;D

House of cards je odlična, e sad ta tematika može nekog da odbije (dosta nam je da gledamo našu dnevnu politiku svakodnevno :lol: ). meni nije smetalo, stigla do pola sezone i ništa me nije pokolebalo u oceni da je fenomenalna serija.
Hanibala još uvek izbegavam, ne zbog serije nego zbog Mikelsena (malo su mi se svi popeli na glavu sa hvalospevima o njemu).
E da, počela sam pre neki dan i Downton Abbey, mislim da je dobro urađena serija, ali trenutno nikako nemam koncentracije za klasične britanske teme od pre 100 godina.

The killing sam dodala na listu..čini mi se da može biti zanimljiva.

a možda i konačno odgledam i Skins, pošto je već i nova sezona počela..

Houli šit ja potpuno zaboravio :eek: Prijemni mi tačno pomutio razum, i tu oko prvog mi je Skins iskliznuo iz glave :lol: Hvala na podsetniku... al' dobro, svejedno ne očekujem nešto preterano. To su ipak samo 3 epizode, i nisu moji omiljeni likovi, mada se nadam da će mnoge provući :)

hannibal1_2553735b.jpg

Pogledala 3 epizode Hannibala.Mislim da je prava serija u ovom trenutku za mene- pametna,a ne trazi nesto previse ukljucivanja mozga. postoje neke banalnosti i nelogicnosti i serija je do sad style over substance koliko god se trudila da bude ''umna''. Generalno mi se odpada izgled serije,morbidnost,sofisticiranost,te fotografija,rezija, jezivi zvuci i gluma Hugh Dancya, Charoline Dhavarnas (konacno dobija svojih 5 minuta slave) ,Laurence Fishburna i-Mads Mikkelsena, mada su mi se smucili hvalospjevi u vezi njega.previse se objasnjava i naivno je s vremena na vrijeme,a nekad nije jasno sta,kako se desilo? Ipak,sve u svemu, mogu reci da sam posle dugomjesecnog lutanja konacno nasla seriju koju mogu da pratim.Postoji mnogo potencijalnih zavrzlama i obrta,koji odrzavaju seriju napetom ... te me zanima kako ce se odnosi u seriji razvijati,ponajvise izmedju Lectera i Grahama prirodno.

Sa jedne strane,mislim da bi serija bila bolje da je na HBO ili Showtimeu, bila bi riskantnija sigurno,ali s druge,prija mi sto nema toliko seksa i nasilja i antiheroizma pretjeranog,vec je onako,sve relativno ususkano uprkos morbidnoj tematici- prija promjena.

Volim i film i knjigu Silence of the Lambs,ali sam do sad odbijala da gledam Manhuntera,Red Dragona,RIsing itd.Serija je izuzetak izgleda.Ja ostajem pri ovome. 7.5

Pogledala i drugu epizodu Ray Donovana i mogu reci da je mnogo bolja od prve.Iskreno se nadam da ce serija biti sve bolja i bolja,posto ima dosta potencijala. Najveci kvalitet serije do sad je gluma- Lieva Shiebera ,to jest Raya, njegove brace i zene. Jon Voight mi malo opterecuje radnju svojim zvijezdanim statusom,a takav lik je vidjen milion puta.Peter Jacobson koji u Houseu igra Tauba je odlican :D. I will keep tuned :D 7.5

Poslednja izmena:

Back