ivanababic
Zainteresovan član
- Poruka
- 131
mozda sam jedina ali ja u poslednje vreme pratim selo gori.... ranije nisam a sad mi bas prija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda sam jedina ali ja u poslednje vreme pratim selo gori.... ranije nisam a sad mi bas prija.
Tacno se vidi ko je citao knjigu i ko nije![]()

Treca sezona krece u julu![]()
mislim da bi trebala nastaviti, meni se svidela serija...
Čitao sam knjigu dnevno po 70ak strana, onda je došlo do svadbe i batalio sam čitanje na 10ak dana.
Dok se priberem
Od ove sezone sam pogledao prve 3 ili 4 epizode, nisam siguran, jer mi se čini da je ovo sa Teonom u 5. knjizi (ili potpuno izmišljeno?) pa ne bih da gledam dok ne pročitam, pošto trenutno guram 5. knjigu.
Skini film Zona Sumraka iz 80.-tih...Onda nađi te stare epizode na YT jer je to rimejk....Hoću da gledam ZONU SUMRAKA. Preporučite iz koje godine da skinem...
Koliko epizoda? Jedva čekam!![]()
Malo sam ludački pristupio knjizi, tako da mi je sve spoilerPa to ti i nije neki spoiler stvarno (mslm nije kao da je Theon toliko bitan tu, samo neke scene mucenja nista drugo ne pokazuju)... Svakako u petoj knjizi vise citamo sta se sa njim desilo pre - to mucenje... ali ne desava se onda kad citamo, mozes mirno da pogledas trecu sezonu.

Koga ja zavolim, njega ubiju, ali i dalje je fenomenalna serija
Ko ce docekati septembar![]()
Odlično oni to rade, malo epizoda, ali svaka savršena.Cetiri, kao i u drugoj sezoni...
Koga ja zavolim, njega ubiju, ali i dalje je fenomenalna serija![]()
Hoću da gledam ZONU SUMRAKA. Preporučite iz koje godine da skinem...
U stvari ti najstariji serijali su najjaci. Ja sam skinuo sve epizode koje sam nasao, ima ih brat bratu nekoliko stotina, cini mi se, i to jos prosle godine. Uspeo sam da odgledam 20-ak epizoda, od obaveza nisam stigao vise. No, ruku na srce, problem je sto nigde ne mozes da nadjes kvalitetan subtitle, pa me je malo i to smorilo.i ja sam počela sa Zonom sumraka.. našla negde epizode iz 59. i 60. oduševljena.

Luther
![]()
Pogledala sam 3 ep, bas mi se dopada serija! Nastavicu sa gledanjem.![]()