Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

2166_lie_to_me_468.jpg

Obožavam ovog ludaka :)

Gossip Girl

Ovo nije omiljena serija, samo želim da prijavim da sam je gledala:
http://www.imdb.com/title/tt0397442/
405512.1010.A.jpg

Ja sam zapanjena - decenijama nisam gledala pravu 'sapunicu', još od Dinastije, a ovo je identičan model: razvedeni roditelji, izgubljeni (i nađeni) ljubavnici , kučke i neshvaćeni homoseksualci, mračne tajne, manipulatori i žrtve. Zavrtelo mi se u glavi od raznih veza i saveza, posle nekoliko eizoda su već svi bili jedni sa drugima, i jedni protiv drugih. Svi su bogati, naravno, osim jedne porodice koja je siromašna - oni žive u Bruklinu, u ogromnom potkrovlju i imaju galeriju, jadnici. Smešno je i to što se junaci serija za tinejdžere kada sam ja bila klinka sada igraju roditelja u seriji sličnog tipa.

Poslednja izmena:
The_Wire_Bunk.jpg

pocela sam i ja malo...Pa ovako...Odlicna serija po svim kriterijumima, a neizbijezno je uporedjivati je sa Homisajdom...Za pocetak, policajci su manje vise preslikani iz Homisajda....bank(iznad) :heart: je medrik luis po personalitiju u potpunosti...sedrik danijels je flegma pemblton (ako je to moguce), kima je ghey and problematik kej hauard...ili mozda nesto izmedju kej hauard i one sto je radila u narkoticima,meksikanke...a ona sto se muva sa Sedrikom i MekNaltijem je Megan Rasert(aj hejt dat bich)...A Meknalti je hibrid Kelermana i Bejlisa(znam da jadno zvuci,al tako je :D)...njegova opsesija Stringerom lici na Kelermanovu sa onim melezom , koga na kraju i rokne...kelerman mi je jedan od omiljenih likova,ali MekNalti mi je zesce isao na nerve.Jeste da je zgodan,al makse tamo...Lester Freamon (sjajan)...bo? dobro, to jeste malo nategnuto...i uprkos tome, odlicno su napisani i odglumljeni ,samo kazem da neki , narocito ove sto sam gore navela lice na homisajde...

Gledala sam sezonu 2 koja je sjajna,odlicna, moze ici pata-pata sa Homisajdom u svim aspektima...a crnacki storilajn jeste malo spor, ali su zato likovi majka...ejvon i stringer smaraju sto jes' jes',al zato je Omar majka...i tako, crnchici, kad naucite da ih razlikujete , znaju bit' dosta zanimljivi, ili mozda to meni zato sto mi je ovo van and d sejm ko Homisajd, ovaj polis tim...

sto se tempa tice, brzi je od homisajda,al ima vise likova pa ih treba sve pohvatati...homisajd je nekako bio mracniji,suroviji...prvi...malo...skrajnut i zato smo ga izmedju ostalog svi voljeli...ovo ima priznanja,ejch bi ou...a 90te stvarno nose neki shmek sa sobom. i uprkos tome..."zica"se za sada cini dostojno kritika i preporuka :D

mnogo je jaka ona scena sa Bankom...i hvala ti :D...nedje cu sve skinut' i predato gledati... :D a ti bi mogla da probas omisajd :D
od crnchica iz kvarta...on,pa prazan prostor....zatim kati,kimin doushnik i onaj misichavi sa dredovima :D
p.s. ono u cemu homisajd pobijedjuje wire...rezija momci. ovo je bas sigurica, HBO,a homisajd je nesto posebno

Back