Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Yeah,ima dosta hot lookin' bimbos,znam koja je to,manekenka il' neki bakrac,lozi se na fudbalere,samo nek ona nastavi da se keci blago Paji,mada bi i jedno Tremelovsko prekrstanje fino palo povremeno,stegla bre one noge ko opatica neka.
Treba navuc kopacke i dres pa ce da podlegne.

..hehe... pokusavam da je nadjem... nije ova -

...nisam znao da u CG postoji polarna verzija Preleta... i dalje zivi nada za nastavak Poslednjeg kruga u Monci...

ma ok je sve to... nego mrzim kada imam neku seriju... tipa 15 epizoda... pa upadnem u onu mahnitost... i pogledam ih sve u roku od 36 sati... zato vise i ne gledam serije u buljucima... kada nasi otkupe, a valjda ce je otkupiti, pogledacu je natanane... epizodu po epizodu

Ja mislim da ćeš ti da provrištiš od Wire, otvorićeš 15 tema : ) Mislim da su to ljudi koji su pravili i Homicide (David Simon), samo sam ja prvo gledala Wire, i Homicide mi je bio nezanimljiv posle toga (i nisam gledala), a ljudi koji su gledali Homicide su bili manje histerični od mene.
Hajde svi gledajte WIRE, pa da pričamo o Omaru i Stringeru i ekipi dok nas ne banuju... Ja sam bila nesnosna kada sam otkrila tu seriju, uopšte nisam htela da se družim sa ljudima koji nisu znali o čemu pričam. I dan danas mi teško pada ovaj 'stvarni' život, kada znam da mi je mesto na ulicama Baltimora :)

Poslednja izmena:
Ja mislim da ćeš ti da provrištiš od Wire, otvorićeš 15 tema : ) Mislim da su to ljudi koji su pravili i Homicide (David Simon), samo sam ja prvo gledala Wire, i Homicide mi je bio nezanimljiv posle toga (i nisam gledala), a ljudi koji su gledali Homicide su bili manje histerični od mene.
Hajde svi gledajte WIRE, pa da pričamo o Omaru i Stringeru i ekipi dok nas ne banuju... Ja sam bila nesnosna kada sam otkrila tu seriju, uopšte nisam htela da se družim sa ljudima koji nisu znali o čemu pričam. I dan danas mi teško pada ovaj 'stvarni' život, kada znam da mi je mesto na ulicama Baltimora :)

... gde si ti zivela pre 15 dina kad si propustila Homicide... ali aj, kada budem bio raspolozen, skinucu prvu sezonu, pa da drvimo o tome na pdf televizija... sigurno jedu cuvene baltimorske krabe posle odradjenih 12-tosatnih smena... a dileri su i dalji 12,13-snji klinci ...

... gde si ti zivela pre 15 dina kad si propustila Homicide... ali aj, kada budem bio raspolozen, skinucu prvu sezonu, pa da drvimo o tome na pdf televizija... sigurno jedu cuvene baltimorske krabe posle odradjenih 12-tosatnih smena... a dileri su i dalji 12,13-snji klinci ...

Da, da, ti klinci su i u Wire, i klopa : )

U stvari: ova serija je super, i kada uzmemo u obzir Džona Votersa - Baltimor je za sada neprevaziđen u movie-made Americi.

Poslednja izmena:
Superjail!

superjail5.jpg

Turn on, tune in, drop out! Odgledah prvu sezonu verovatno jedinog
crtaca direktno namenjenom prosecnom drug fiend-u. :mrgreen:

Velika preporuka, odavno nisam gledao bolji TV program, crtan ili sniman.

life on the outside ain't what it used to be... ...there's only one place to go :cool:

Imao je Baltimor ono nesto sto ga je izdvajalo od ostalih gradova USA ! Najvecu stopu ubistava godisnje ...s tim razlogom je Homicide bio smesten bas tamo, za Wire ne znam ,nisam gled'o !

Kad kažeš stopa ubistva - u Wire su stope jedna od tema, tj. juking the stats, tj. nameštanje statistika - u policiji, među krimosima, u školama, u kabinetu gradonačelnika, novinari - SVI lažu da je bolje nego što jeste, samo da ne bi ostali bez posla i da im nebi neko odozgore oduzeo privilegije... a grad se raspada.

Evo kako počinje serija
:)

Poslednja izmena:
Kad kažeš stopa ubistva - u Wire su stope jedna od tema, tj. juking the stats, tj. nameštanje statistika - u policiji, među krimosima, u školama, u kabinetu gradonačelnika, novinari - SVI lažu da je bolje nego što jeste, samo da ne bi ostali bez posla i da im nebi neko odozgore oduzeo privilegije... a grad se raspada.

Evo kako počinje serija
:)

Dobri stari Baltimor ,i posle toliko godina nista se nije promenilo ...na tom mestu je Tim Bejlis roknuo onog klosara ,njegovo prvo ubistvo ,tako nesto ...ova serija budi uspomene :D !

Back