Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

1. Lost - odgledao u mjesec dana sve sezone..fascinantna prica, uzbudljiva... svakako preporucujem avanturistima :)

2. Prison Break - serija koja se gleda stojeci :D neprevazidjena, napeta uff.. :D sve naj naj

3. Greys Anatomy - medicinska drama, prati price hirurga u jednoj bolnici.. najljepsa drama do sad odgledana :)

4. How i mett your mother - dvadesetominutna komedija, interesantna prica :)

5. the Sopranos - mafijaska prica.. nije losa, onako opustena prica jedne mafijaske porodice.

:D Toplo preporucujem svim ljubiteljima serija... koju god odabrali necete pogresiti :D

kada sam besposlena, prilaican sam manijak za serije, narocito kad sam bolesna pa lezim po vascele dane... uglavnom, da ne davim... poslednja "navlaka" je bila How I met Your Mother.. toliko da sam odgledala pet sezona i po seste u roku od par dana...uzas. tek kad prodje, shvatim sta se desilo.. : p

Dinastija i Dalas :mrgreen:

Ubedljivo najbolja u poslednje vreme, mozda i ikada je Rome :worth: Prison break je isto extra, ali su je oduzili i unistili primarni utisak, mada priznajem da sve sezone drze paznju. `Lost` sam poceo da gledam, pa me je nesto smorila.

Kao klinac sam padao u trans na `12 zigosanih`

A od nepreyebivog britanskog humora naravno `Mucke` i `Nepristojni ljudi`. `Alo alo` mi je oduvek bila nekako `meka`, sapunjasta, decja...

Od krimica `Homicide` i zayebani Horacio Cane :D Ostale CSI mi nisu toliko atraktivne.

Na jednoj od naših televizija, pre desetak godina, prikazivana je serija pod nazivom F/X. Zna li neko kakav je njen originalni naziv i može li se negde nabaviti.

To bi bila ova serija http://www.imdb.com/title/tt0115168/
Gledao sam je i ja davno na Pinku.
Roli Tajler i kompanija,spin off popularnog filma s kraja '80-ih :mrgreen:
Verovatno da moze da se nadje na netu,ali za prevod nisam tako siguran

Pre neki dan nadjem seriju koju sam gledala jos kao mala, The Storyteller i odusevila se! Starac prica bajke u fotelji kraj kamina... malo je spooky... izgleda da su svi zaboravili na ovu seriju, ali evo linka, mozda se neko seti.
http://www.imdb.com/title/tt0092383/
Odlična je :DKo se još toga seća:)
Imao je i odličnu sinhronizaciju:)Obožavao sam je...

Back