Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Ja sad skinuo seriju Visitors iz 2009
un-poster-della-serie-v-remake-di-visitors-134349.jpg

Jel gledao neko?

Slazem se...
Rim je isto dobra serija... Samo mi malo smeta ovaj engleski naglasak, ali sta sad...
Bitno je to da je dobra serija ;)

A koji bi ti naglasak vise voleo?

6 feet under... mada malo bolesna
images.jpg
You say it like it's a bad thing?! :D ;)

Six Feet Under, definitivno jedna od mojih omiljenih serija svih vremena, ali nekako nikako nisam stigla ranije da pogledam poslednje 2 sezone, sada to nadoknadjujem - pogledala sam ponovo prve 3 sezone od pocetka na AXN, i sad nastavljam sa 4...

Ovih dana jos gledam: Buffy the Vampire Slayer, jos jedna od starijih serija koju sam nekad davno gledala na TV ali nisam zavrsila posto su na B92 posli Pinkovim stopama i prekinuli seriju posle 3. sezone... pogledala sam te ranije sezone na SciFi kanalu, sad ide 5. ali umesto toga sam skinula pa gledam na kompu. SciFi kanal je njesra posto cenzurise i isece cesto neke dobre replike i scene zato sto su imalo bezobraznije, radili su to i u Enterprise i u Stargate Universe i u Buffy.

El Internado 'Laguna Negra' - spanska serija, ali bukvalno :lol: Znaci, serija spanske proizvodnje - triler/misterija/drama s elementima horora, dogadja se u jednom internatu. Ide na AXN utorkom, sad je 4. sezona.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles, gledam sad 2. sezonu. Znam da je serija ukinuta, nadam se samo da kraj bar donekle moze da funcionise kao kraj, i da nisu zavrsili nekim cliffhangerom?

Serije koje su trenutno na pauzi, ali cu ih nastaviti uskoro:

True Blood - zavrsila 1. sezonu, sad pravim pauzu pa cu nastaviti...
Being Human (isto kao sa True Blood)
Lie To Me - posto je zanimljiva tema i posto igra Tim Roth
Damages (videla prve 2 sezone)
Mad Men (isto)
Deadwood (isto)
Dexter (tu sam u debelom zaostatku, videla samo 1. sezonu)
Doctor Who (stigla do 4. sezone)

serije koje cekam da se nastave:

Caprica

Serije koje sam odavno pogledala cele, ali se povremeno podsecam posto idu opet na TV:

The Sopranos (RTS)
The X-Files (SciFi)
Star Trek: The Next Generation (po hiljaditi put na SciFi, pogledam povremeno i podsetim se kako su fantasticne neke epizode i kako su lose neke druge - ne mogu da kazem da mi je medju omiljenim serijama, ali ima svoje trenutke)

Ostale omiljene serije svih vremena koje sam davno gledala:

This Life
Night and Day (britanska, isla na 3K)
Homicide: LOTS
Prime Suspect
Cracker
The Vice (britanska, isla na B92)
Star Trek: Deep Space Nine
Battlestar Galactica (2003-2009)
Oz
The Shield
Frasier
Arrested Development
Monty Python's Flying Circus
The Addams Family
Only Fools and Horses
Blackadder
The Simpsons (ranije sezone - postalo je bezveze u poslednjih nekoliko godina)
South Park (mada nisam videla sve epizode, gledam povremeno)
Rome
Carnivale

Poslednja izmena:
@Bunny

Gledaj drugu sezonu True Blood. Najbolja sezona. :D

I Angel posle Buffy. Tu su moji omiljeni likovi Cordy, Angel, Lorne, Darla... :D

Gledala sam pre dosta godina prvu sezonu Angela kad je isla na valjda TV Kosavi ili tako nekoj televiziji... sto je bila velika greska, posto je isla pre nego sto je Buffy pocela da se prikazuje na B92, a u prvoj epizodi Angela naravno prepricavaju sta se desavalo u prve 3 sezone Buffy, pa mi je gomila stvari spojlirana. :udriglavu:

Pogledala sam par epizoda 1. sezone Angela pre neki dan, one u kojima se pojavljuje Faith, posle onih epizoda iz 4. sezone Buffy TVS sa njom, posto se tu direktno nastavlja njena prica. Mnogo dobre epizode - mislim da je to generalno slucaj sa epizodama Buffy/Angel u kojima se pojavljuje Faith.

Ako nema nekih drugih znacajnijih crossovera, nameravam da gledam Angela posle Buffy.... verovatno ce opet ici i na SciFi-u, stalno ga repriziraju. Samo me nervira to njihovo povremeno cenzurisanje. :evil:

Trenutno sam hiperaktivan sto se tice pracenja serija :per: Pratim cak cetiri serije:

Day Break (2006)

Day%20Break.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0801425/

Iskreno,mislim da cu bataliti da je pratim,posto me nije bas privukla posle odgledane 3-4 epizode...Inace serija govori o detektivu koji jedan isti dan prezivljava opet,i opet,i opet...i tako sve do kraja serije,tj.do 13.epizode.Pa ko voli,nek' izvoli...

It's Always Sunny in Philadelphia (2005- )

its-always-sunny.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0472954/

E ovo je vec serija koju bih preporucio svima koji obozavaju crni humor.Cetvoro prijatelja(tri tipa i devojka) vode bar u Filadelfiji i na sve moguce nacine pokusavaju da unaprede posao :D Verujte,necete se pokajati ako skinete ovu seriju :super:

Haven (2010)

438113.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1519931/

Serija koja je nastala iz pera Stivena Kinga.Haven je mali gradic u Mejnu,koji krije mnoge tajne i u kome se desavaju neobjasnjivi fenomeni.U centru zbivanja je FBI agent Audrey Parker,koja dolazi u taj gradic da bi resila slucaj ubijenog lokalnog robijasa,ali posto otkrije da je i njena proslost vezana za ovaj gradic,odlucice da ostane jos malo...

Mad Men (2007)

mad_men_cd_cover_325x325.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0804503/

Sta se sve desava u svetu marketinga i kako izgledaju zivoti ljudi koji stvaraju javno mnjenje,videcete ako pogledate ovu vrhunsku,inteligentnu seriju koja govori o ljudima iz jedne od najprestiznijih marketinskih agencija u Njujorku,u prvoj polovini '60-ih...

Jes da sam tek poceo da je gledam, svega 4 epizode, ali sam se navukao :mrgreen:
slobodno preskoci 3-cu i 4-tu sezonu...waste of time...
@neozbiljni pesimista
'E ovo je vec serija koju bih preporucio svima koji obozavaju crni humor.Cetvoro prijatelja(tri tipa i devojka) vode bar u Filadelfiji i na sve moguce nacine pokusavaju da unaprede posao Verujte,necete se pokajati ako skinete ovu seriju'
ja bih rekao da zajebu jedno drugo :) genijalna serija,prosto ne mozes da vjerujesh kakve oni ideje imaju,sta sve pricaju,i kako nijedno od njih mrvu obraza nema ;)

Back