Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Homicide sam gledao davno, davno na TV, tako da se ne secam bas najbolje.

Dodajem neprevazidjene: Only Fools And Horses.

... Homicide mora da se gleda pod obavezno ...mada je nikad nismo zvali tako,nego kada te neko pita gde ces ...uvek kazes - Idem da gledam Frenk Pembltona !

frankpembleton.jpg

ah,naravno twin peaks iako sam 95 godiste celu sam seriju odgledao i mnogo mi se svidja,jeste da je na kraju malo postala morbidna ali nema veze serija je vrh vrhova naravno i mucke su super i crna guja,ovo men behaving badly mislim daje bilo na ultri ako se ne varam ja bih dodao i FRIENDS kao i JOEY,
img_8_622_2

joey.jpg

a tu su jos i.....

mash.jpg

ali twin peaks je ipak legendaran za svoj zanr

twin_peaks_17.jpg

Sta bre na kraju postala malo morbidna? :)
Twin Peaks je nesto najdepresivnije u istoriji TV programa..., izuzimajuci deo sa Duhovnijem :lol:

Koji je to deo druze ...osvezi mi pamcenje :confused: ?!

A sto se tice CSI : Las Vegas ,to je serija koja ce takodje obeleziti necije odrastanje ...i sve je ali sr*nje definitivno nije ! Ne moze se porediti sa detektivskim serijama ,jer radnja ove serije prati ekipu forenzicke laboratorije i veoma je dobra serija ,koja se pre svega bavi ljudskim odnosima :rtfm: !

I don't give a flying fu*k ^^ za sci miami i ostala forenzicka sran*a ...kada mi neko to spomene uvek se setim filma South park i onog klinca na takmicenju u spelovanju - "Why the fuc*k i have to spell forensics" :hahaha:

ali zato -

Sopranos-Poster-C12007091-1.jpg

Kris Moltisanti Baby ...

Jadne banke ,ku*ve ,narko-dileri i ostali u tvom kraju ,ako su Sopranovi promenili tvoj zivot :hahaha: !!
Ali nesumnjivo ,fantasticna serija ,medju top 10 mojih omiljenih !!!

:D
Jaooo ...
Beverly Hills 90210
Melrose Place

Pa australijska srednjoskolska ekipa ..Heartbreak High ,koja je istina za volju ,dosla par godina kasnije !

E to su bila vremena :P !!!

To care ...nasi su to zvali Slatke godine ...ili tako nesto ...a mi Nik Pulos :D ...mastao sam o svakoj ribi u toj seriji ...posebno o Aniti

....inace od tada su Australijanci poceli svoju praksu da ubijaju glavne likove u svojim serijama kada ovi nece da produze ugovor ...rutles madafakas

news-19940902-lge.jpg

Heartbreak-high-heartbreak-high-3175315-350-300.jpg

Inace moj ortak ...kada su repizirali Malrose pre 5-6 dina ...je jureci da ne propusti epizodu ...proklizao na novosadskom putu,preleteo na potpuno suprotnu traku i otkinuo semafor kod Zemun polja ...i nije mu bilo nista :hahaha: ...legenda

Poslednja izmena:

Back