Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Dexter 1,2,3,4 serijal
Serija o serijskom ubici.Nije bas za svakoga ali po meni je originalna jer se posmatra sve iz ugla serijskog ubice.U pocetku je malo morbidno ali se posle naviknes.

2eobfav.jpg

Serija je fantastična.
Istina, znaju nekad malo da pretjeraju sa zapletom, kao i uvijek kada su serije u pitanju, ali sve u svemu 10/10 :)

Trenutno gledam Moonlight i The Adventures of Sherlock Holmes. Moonlight je super serija, stvarno mi nije jasno zasto su je ukinuli, kad je za klasu bolja od The Vampire Diaries ( True Blood necu da komentarisem, jer je jos nisam odgledala). Sherlocka ne treba ni komentarisati, dovoljno je reci samo jedno ime i sve je jasno-Jeremy Brett.

The X files
Homocide - Life on the street
The Sopranos
CSI :Las vegas
Lost
---------------------------
Friends
Sex & City
The Sipsons
I am Earl

Prosto ne znam sta je bolje ,samo znam da sam se uvek tematski opredeljivao za serije ...jedno vreme sam gledao strogo neke misterije ,pa onda komedije ,pa horore ...a sad bih od ovog mogao da gledam bilo sta ponovo ,i ponovo ...fenomenalne serije :ok: !

Dali neko moze da mi kaze dali negde u BG ili NS ima de se kupi serija prijatelji (friends) u paketu svih 10 sezona sa prevodom???

molim vas ako neko zna nek kaze, ja obozavam tu seriju i nisam je dugo gledao i bas sam se uzeleo i svima bih preporucio da je pogledaju

bilo je to na vhsu,sada nema na dvd,a ne verujem ni da ce biti,lepo skini sa neta i bog da te vidi

Black Adder - totalni nihilizam

Baldrick, your brain is like the four headed, man-eating haddock fish beast of Aberdeen"
"In what way? "
"It doesn't exist "

"Ah, Blackadder. Started talking to yourself, I see."
"Yes...it's the only way I can be assured of intelligent conversation."

As a reward, Baldrick, take a short holiday...did you enjoy it?

"They do say, Mrs M., that verbal insults hurt more than physical pain. They are of course wrong, as you will soon discover...when I stick this toasting fork in your head."
- Edmund

Blackadder: We live in an age where illness and deformity are commonplace, and yet, Ploppy, you are, without a doubt, the most repulsive individual I have ever met. I would shake your hand, but I fear it would come off.

Flashheart: If word gets out that I'm missing, 500 girls will kill themselves and I wouldn't want them on my conscience - not when they ought to be on my face.

Blackadder: As my tutor, old bubble face, used to say: "make love and be merry, for tomorrow you may catch some disgusting skin disease."

"Tell me, Brother Baldrick, what exactly did God do to the Sodomites?"
"I dunno, but I can't imagine it was worse than what they used to do to each other."

"I want my mother."
"Ah, yes Baldrick. A maternally crazed gorilla would come in handy at this very moment."

Woof ! Woof !

Poslednja izmena:
Jedna od najkontraverznijih serija svih vremena

twinpeaks.jpg

I najbolja detektivska serija ikad snimljena:

homicides1f.jpg

Pa ja ne mogu da verujem ...bravo majstore ,je sve sto cu reci :ok: !
Potpuno se slazem u vezi ove dve serije ,i moram da izrazim samokritiku zbog propustanja serije HOMICIDE - Life on the street kad se kod nas prvi put prikazivala ,tada nisam ni slutio koliko je ona kompleksna i kvalitetna :super: !!!
Sto se Twin peaks-a tice ...gledao sam je kao klinja od 7,8 godina i secam se i sad ,posle celih 20 godina ,sa kolikim sam nestrpljenjem iscekivao svaku sledecu epizodu u nadi da ce mi doneti odgovor na pitanje : Who killed Laura Palmer ? ...best of the best :klap: !!!

Poslednja izmena:

Back