Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Odgledao Squid Game 2.
Meni poprilicno lose, jako dosadna radnja i puno besmislenih dijaloga. Svega 7 epiozda a bas mi se oduzilo. Ocjena 6/10 za drugu sezonu. Mozda se samo moze pohvaliti prva epizoda koja je sluzila da se posloze stvari, da se vidi ko je gdje nakon radnje u prvoj sezoni.
Ova serija nije trebala da ide dalje od jedne sezone.

Danas sam krenuo sa Adolescence. Pogledao sam samo prvu epizodu i mogu reci da je gluma odlicna kao i dinamika u seriji (sta god to znacilo :D).
Inace dosao sam do spoznaje da obozavam serije sa radnjom gdje je policija jedna od glavnih strana.

Malo pratim i anime scenu, nisam ranije toliko obracao paznju. Ako neko ima neka mi predlozi nesto sa Netliksa iz tog zanra. Moze za pocetak 3 serije. Sada gledam Terminator Zero.

Ludwig
Serija 6 epizoda
Krimi drama ocena 8
Glumci: David Mitchell,Ana Makswell Martin,Dipo Ola

Ova BBC serija izlazi iz standardnih okvira misterije, komedije, ali i detektivskih priča,
Radnja prati Džona Tejlora, poznatijeg kao Ludvig, koji nakon iznenadnog nestanka svog brata blizanca Džejmsa odlučuje da preuzme njegov identitet i pronađe odgovore na pitanja.Iako je njegov um naviknut na složene zagonetne igre, što mu daje prednost, Džon mora da pronađe rešenje za najtežu zagonetku: da otkrije šta se dogodilo njegovom bratu i da li postoji nešto mnogo dublje iza njegovog nestanka.

Ludwig
Serija 6 epizoda
Krimi drama ocena 8
Glumci: David Mitchell,Ana Makswell Martin,Dipo Ola

Ova BBC serija izlazi iz standardnih okvira misterije, komedije, ali i detektivskih priča,
Radnja prati Džona Tejlora, poznatijeg kao Ludvig, koji nakon iznenadnog nestanka svog brata blizanca Džejmsa odlučuje da preuzme njegov identitet i pronađe odgovore na pitanja.Iako je njegov um naviknut na složene zagonetne igre, što mu daje prednost, Džon mora da pronađe rešenje za najtežu zagonetku: da otkrije šta se dogodilo njegovom bratu i da li postoji nešto mnogo dublje iza njegovog nestanka.

Odlična serija.

Back