Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Gledam simultano tripletu od Ed Šeridana ( ne zove se čovek Ed znam )... Finale Jeloustona, 1923-ću & Landman. Čovek je zajahao ceo taj midwest fazon, kantri muzika, hard working man... svo to sranje, u stvari je samo klip u kapitalističkoj mašini, pijun i u nekoj revoluciji treba ga obesiti o prvo drvo zbog toga što prodaje...

Pogledao prvu sezonu, meni odlično za taj fazon, argentiska serija.....

https://www.imdb.com/title/tt27740241/

Mutirane bubasvabe sa parapsiholoskim svojstvima jure po snegu ljude i ako neka pahulja snega dotakne coveku kozu pada mrtav ko metkom pokosen.
Kada uspeju da pobegnu zoharima onda pevaju uz gitaru ,igraju karte .... Nikakvog kraja sezone nema i koliko sam provalio u narednoj "sezoni" uvalice i putovanje kroz vreme. Jadno bas jadno....

Andor

SF serija 2.sezona ocena 8,5
Glumci: Diego Luna,Denise Gough,Stellan Skarsgård

U eri ispunjenoj opasnostima, obmanama i intrigama, Kasijan Andor kreće putem koji je predodređen da ga pretvori u buntovničkog heroja.
U ovoj sezoni pobunjenici saznaju da Imperija gradi novo oružje za uništenje planeta..koje ce u Star Wars biti uništeno.

Bice unisteno u filmu Rogue One.

Koji vazi za najbolji SW film, tako da je zasluzio i seriju koja je prikvel filma.

Radnja Andora prati nekoliko godina borbe pobunjenika protiv imperije i sam kraj druge sezone, a nece biti vise sezona, je u stvari momenat kada Cassian Andor i njegov robot krecu za Jedhu.

Onda je nastavak u filmu Rogue One i tamo je i kraj.

U SW se vise puta unistava Death Star.

Posle Andora i Luke Skywalker unistava Death Star. Tako da imperija stalno pokusava da napravi novu, ali musavi pobunjenici ih uvek sprece. :D

Ali to ne treba da vas spreci da gledate Andor - Rogue One. Posto definitivno nisu arkade. Ovde pobunjenici podnose najvecu zrtvu.

A ako nista drugo Adria Arjona nikad lepsa u zivotu nije bila nego u drugoj sezoni Andora. ;)

cef0b215-c3bd-47d4-aac0-18f7bc5bea10.png

Bice unisteno u filmu Rogue One.

Koji vazi za najbolji SW film, tako da je zasluzio i seriju koja je prikvel filma.

Radnja Andora prati nekoliko godina borbe pobunjenika protiv imperije i sam kraj druge sezone, a nece biti vise sezona, je u stvari momenat kada Cassian Andor i njegov robot krecu za Jedhu.

Onda je nastavak u filmu Rogue One i tamo je i kraj.

U SW se vise puta unistava Death Star.

Posle Andora i Luke Skywalker unistava Death Star. Tako da imperija stalno pokusava da napravi novu, ali musavi pobunjenici ih uvek sprece. :D

Ali to ne treba da vas spreci da gledate Andor - Rogue One. Posto definitivno nisu arkade. Ovde pobunjenici podnose najvecu zrtvu.

A ako nista drugo Adria Arjona nikad lepsa u zivotu nije bila nego u drugoj sezoni Andora. ;)

cef0b215-c3bd-47d4-aac0-18f7bc5bea10.png
Ima li nekih vesti hoće li se snimati druga sezona Landman?

https://www.imdb.com/title/tt14186672/

The Last of Us
1 i 2 sezona ocena 8,5/10
Glumci: Bella Ramsey,Pedro Pascal,Gabriel Luna
Nakon što globalna pandemija uništi civilizaciju, Džoel preuzima brigu o četrnaestogodišnjoj devojčici koja ima imunitet
i koja je možda poslednja nada čovečanstva a koju treba da preveze do bolnice da se naparvi serum.

Skoro me neka serija nije smorila kao ova u obe sezone..Neke epozode sam gledala sa ubrzanjima..Prva sezona još i može koliko toliko da se gleda
Druga je težak smor..Ono što je najgore završili su tako da ce se snimati i 3.sezona.,.Teško da cu je gledati
..Usput..nije mi jasno kako ova serija ima veliku ocenu 8,5

Back