- Poruka
- 2.339
čisto sumljamZapravo Daryl Dixon je dobar spinoff, radnja se odigrava u Francuskoj pa cela serija ima taj neki šmek evropske kinematografije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čisto sumljamZapravo Daryl Dixon je dobar spinoff, radnja se odigrava u Francuskoj pa cela serija ima taj neki šmek evropske kinematografije.
kolko sam primetio, ti settinzi na americkim ruralnim rancevima su izgleda postedjeni woke divljanja, bar u dobroj meri... tako da ako vidis kaubojski sesir na filmu, racunaj da je verovatno gledljivNisam, ali vidim da je smješteno u Wyoming, što mi je probudilo interes.
Inače slabo pratim serije.
simpatična serijica,ija gledam,stalone kida sas harizmu i humorKrenula druga sezona Tulsa King-a
meni se dopada, samo ce izgleda da je useru i pretvore u sapunicu posto su vec krenuli izgleda da razvijaju romansu izmedju Staloneove kcerke i onog bradatog kaubojcasimpatična serijica,ija gledam,stalone kida sas harizmu i humor
ostali likovi pak nažalos nisu tolko zanimljivi ili duhoviti sem onog iz silicon valey ćore bradateg
haha kog bre bradatog? skoro svi imu brademeni se dopada, samo ce izgleda da je useru i pretvore u sapunicu posto su vec krenuli izgleda da razvijaju romansu izmedju Staloneove kcerke i onog bradatog kaubojca
ma onaj kafedzijahaha kog bre bradatog? skoro svi imu brade
pa i nije nešto bradat -.- on još i ima naj manju bradu tude..ma onaj kafedzija
47?!?!pa i nije nešto bradat -.- on još i ima naj manju bradu tude..
i nisam primetio to s njim i ćerkom staloneovom (a ako i jesam zaboravijo sam haha),vrv jer gledam s pola mozga jel sam dosad odgledo preko 4000 serija s ovih 47 godina pa mi malo dosadilo pa reda radi pratim ponekad i tako..svakako ima klišea i sapunica podosta i ovde,to je skoro pa nei zbežno..
btw on i boyd holdbruk bukv jedna te ista osoba,nevero vatno kolko liču
a i oboica su device u horoskop,slučajnost?? NEBI REKO :O
ima samo 2 dela , a uučinilo mi se da je serijaPočeo Platformu , za sada žešće brutalno
Gleda li niko Pingvina na HBO? Svi kazu da je odlicna serija.. izgleda napokon da se HBO vratio u zivot.
Na Torrentu, jesi čuo za tu platformu? Ubedljivo je najbolja i najjeftinija ali me ne čudi ako nisi čuo za nju no se i dalje zlopatiš sa tim glupostima jer je tek nedavno puštena u promet, pre par meseci čini mi se.Na kojim platformama sem Netflixa i Maxa ima najvishe dobrih britanskih triler krimi serija...?
Moze li ta tvoja torrent platforma koja mi se zgadila prije 15-20g na kompu da radi na Lg tv-u?Na Torrentu, jesi čuo za tu platformu? Ubedljivo je najbolja i najjeftinija ali me ne čudi ako nisi čuo za nju no se i dalje zlopatiš sa tim glupostima jer je tek nedavno puštena u promet, pre par meseci čini mi se.
(Sarkazam).
Zašto ti se zgadila?Moze li ta tvoja torrent platforma koja mi se zgadila prije 15-20g na kompu da radi na Lg tv-u?
Ne gledaju mi se serije na laptopu,sutra cu samo zbog tebe da uzmem neki Samsung tv.Zašto ti se zgadila?
Ne znam, verovatno može ali šta će ti taj LG, i tv-i su davno prevazidjena kategorija, valjda imaš laptop neki ili kompjuter.