Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Nisam, ali vidim da je smješteno u Wyoming, što mi je probudilo interes.
Inače slabo pratim serije.
kolko sam primetio, ti settinzi na americkim ruralnim rancevima su izgleda postedjeni woke divljanja, bar u dobroj meri... tako da ako vidis kaubojski sesir na filmu, racunaj da je verovatno gledljiv :lol:

Poslednja izmena:
simpatična serijica,ija gledam,stalone kida sas harizmu i humor :worth:
ostali likovi pak nažalos nisu tolko zanimljivi ili duhoviti sem onog iz silicon valey ćore bradateg
meni se dopada, samo ce izgleda da je useru i pretvore u sapunicu posto su vec krenuli izgleda da razvijaju romansu izmedju Staloneove kcerke i onog bradatog kaubojca

1727816385290.png

ma onaj kafedzija
pa i nije nešto bradat -.- on još i ima naj manju bradu tude..
i nisam primetio to s njim i ćerkom staloneovom (a ako i jesam zaboravijo sam haha),vrv jer gledam s pola mozga jel sam dosad odgledo preko 4000 serija s ovih 47 godina pa mi malo dosadilo pa reda radi pratim ponekad i tako..svakako ima klišea i sapunica podosta i ovde,to je skoro pa nei zbežno..

btw on i boyd holdbruk bukv jedna te ista osoba,nevero vatno kolko liču
a i oboica su device u horoskop,slučajnost?? NEBI REKO :O

pa i nije nešto bradat -.- on još i ima naj manju bradu tude..
i nisam primetio to s njim i ćerkom staloneovom (a ako i jesam zaboravijo sam haha),vrv jer gledam s pola mozga jel sam dosad odgledo preko 4000 serija s ovih 47 godina pa mi malo dosadilo pa reda radi pratim ponekad i tako..svakako ima klišea i sapunica podosta i ovde,to je skoro pa nei zbežno..

btw on i boyd holdbruk bukv jedna te ista osoba,nevero vatno kolko liču
a i oboica su device u horoskop,slučajnost?? NEBI REKO :O
47?!?!
Jel to neke psece godine?

A Very English Scandal

Fenomenalna trodelna mini serija o homoseksualnoj aferi između člana britanskog parlamenta Džeremi Torpa i momka Normana Skota, rađena po istinitoj priči. Gluma (sa Hju Grantom na čelu), narativ, humor, glavna muzička tema su vrhunski. Autentičan prikaz Britanije tog vremena, što kostimima, što arhitekturom... Oduševljen sam. 5/5

Ja ne gledam, mada verovatno ću za par decenija, kad dođe na red. Ne verujem da će valjati jer šminka i kostim Vila Farela su očajni, takav je bio i u Betmenu iz 2022 ili 2021 i bilo je veoma, što bi rekli klinci danas, cringe i neubedljivo i jadno i bedno. Ali možda serija nekim čudom i valja, videćemo, ne treba imati predrasude. Av.

The Serpent Queen
2.sezona
Glumci: Samantha Morton,Amrita Acharia,Enzo Cilenti

Serija zasnovana na knjizi Leonia Fride „Katarina Mediči: Renesansna kraljica Francuske“.
U drugoj sezoni opisana je i poznata Vartolomejska noć 1572. u Parizu i širom Francuske kada se odigrao i masakr protestanata
I druga sezona dobra kao i prva..za sve koji vole istorijske serije

Na Torrentu, jesi čuo za tu platformu? Ubedljivo je najbolja i najjeftinija ali me ne čudi ako nisi čuo za nju no se i dalje zlopatiš sa tim glupostima jer je tek nedavno puštena u promet, pre par meseci čini mi se.
(Sarkazam).
Moze li ta tvoja torrent platforma koja mi se zgadila prije 15-20g na kompu da radi na Lg tv-u?

Back