Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Na kojim platformama sem Netflixa i Maxa ima najvishe dobrih britanskih triler krimi serija...?

Na Netlfix i Max sam odgledao skoro sve shto je valjalo,iako povremeno pogledam rejting serije na Imdb i zachudim se kako neke serije imaju takve ocjene,no svako moze ocjenjivat...

Pickbox TV daje odlične britanske kriminalističke serije. Imaš ga kao redovni kanal, ali ja sve to gledam na video klubu. Na SBB sam.

Ma ljudi sta komplikujete.

Povezete kablom racunar i tv i pustate sve sa racunara.

Ne znam stvarno ko moze da klikce daljinskim upravljacem i da se zayebava pola sata.

Ti koji bas hoce da pustaju sa tv-a ili nekog box uredjaja, a ne sa racunara koriste Kodi, s tim da placaju pretplatu za real debrid, jer bez toga ne radi.

A ovako da se ima pretplata za sve moguce servise to niko nema.

Nemaju ni glumci u Holivudu.

Imate onu staru pricu kad je Robbie Amell dao kljuc od svoje kuce u Los Angelesu siromasnom kolegi glumcu Kevinu Bigley-u da ovaj moze ide da gleda Game of Thrones jer nije imao pretplatu za HBO. Robbie zivi u Kanadi za one koji se pitaju gde je bio za to vreme. :D

Ma ljudi sta komplikujete.

Povezete kablom racunar i tv i pustate sve sa racunara.

Ne znam stvarno ko moze da klikce daljinskim upravljacem i da se zayebava pola sata.

Ti koji bas hoce da pustaju sa tv-a ili nekog box uredjaja, a ne sa racunara koriste Kodi, s tim da placaju pretplatu za real debrid, jer bez toga ne radi.

A ovako da se ima pretplata za sve moguce servise to niko nema.

Nemaju ni glumci u Holivudu.

Imate onu staru pricu kad je Robbie Amell dao kljuc od svoje kuce u Los Angelesu siromasnom kolegi glumcu Kevinu Bigley-u da ovaj moze ide da gleda Game of Thrones jer nije imao pretplatu za HBO. Robbie zivi u Kanadi za one koji se pitaju gde je bio za to vreme. :D
Код мене функционише чак и бежично увезивање сасвим добро шљака.

Northern Exposure - Život na Severu (1990-1995). Reč je je kultnoj i sjajnoj seriji koja je, uz Tvin Piks, revolucionalizovala formu TV serijskog igranog programa, i na neki način, dovela do današnje činjenice da serije nastupaju - što produkciono, što tematski - hrabrije od filma! Širu analizu ove kultne serije koja je podigla svest generacijama možete pogledati ovde:

ona je najiritantnija u seriji... ono Pingvinovo zadrzavanje uz nju mi nema nekog smisla, nit ima neku stvarnu moc niti je u vinklu... tek posto poto da uguraju zenskog protagonistu u prvi plan
vrlo lako je mogla da bude crnkinja bi :D

pa dobro sad ima kao Sofija neku moć , ako ranije nije.

A Pingvin se šlihtao da ga ne likvidira, jer je pevao glavnom.

Poslednja izmena:
image_2024-10-29_204447888.png

Back