Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
E ovo je i meni na spisku,nisam nikad gledao
Samo dok dodje na red Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo dok dodje na red Ovo je pomerilo granice tv, i dokazalo da serija moze da bude prava cinema.E ovo je i meni na spisku,nisam nikad gledaoSamo dok dodje na red
![]()
Ovo je pomerilo granice tv, i dokazalo da serija moze da bude prava cinema.
Inace ne gledam nikad serije, TP i Dekalog su jedini izuzeci, i velika preporuka svima.
Novi TP (2017) ne valja nista, jedini razlog zasto je Lynch uradio nastavak (ocajan nastavak) je zbog potraznje fanova, koji su ga bukvalno maltretiranjem naterali da snimi tu bljuvotinu bez ideje.
pogledaj porodicu Soprano covece, ne znas kakav dramski kvalitet propustasOvo je pomerilo granice tv, i dokazalo da serija moze da bude prava cinema.
Inace ne gledam nikad serije, TP i Dekalog su jedini izuzeci, i velika preporuka svima.
Novi TP (2017) ne valja nista, jedini razlog zasto je Lynch uradio nastavak (ocajan nastavak) je zbog potraznje fanova, koji su ga bukvalno maltretiranjem naterali da snimi tu bljuvotinu bez ideje.
da znaš da ovde više liče na Tatare nego na SloveneKrenuo novi serijal Vikinga. Ispale već dve epizode. Ako je kojim slučajem neko pomislio da u ranom srednjem veku nije postojala rusofobija i da je našao na seriju gde nema teorista, gejeva, feminiskinja, boraca za ljudska prava....itd. Grdno se vara sa poseldnjim serijalom Vikinga. Stižu rusi i to neki crni rusi. Obično su Rusi plavi al ovi su crnokosi k'o Turci. Zli Rusi koji ubijaju, zločesti. haos.
Počeo Peaky Blinders....ok je....drži mi pažnju.
Čekam The Witcher da krene.
Kakav je Mandalorian? Ja skinuo prvu epizodu i nisam ni gledao, imam nesto drugo ne repertoaru
@tema Westworld sam batalio posle trece epizode, smor.. Sad gledam Dark i zadovoljan sam, vredi ispratiti... Pre toga La Casa De Papel, Stranger Things i Black Mirror - fenomenalne sve 3... A od domacih sto se daju trenutno, sad kad vec mahom ulaze u finis, Dug moru jedina vredna pomena, ostale prosecne ili ispodprosecne...

..... i onda boooomBatalio Peaky Blinders u trećoj sezoni.
Počeo da gledam V Wars i pored obećavajućeg početka krenuo da smara.... mada ću završiti sezonu...jednom..... i onda boooom
Nisam ni bio svestan koji biser propuštam. Pure art. U dahu prvu sezonu odgledao....idemo dalje
https://forum.krstarica.com/threads/money-heist-la-casa-de-papel.896666/