серија The Lord of the Rings: The Rings of Power

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svi fanovi LOTR su ogorčeni. Niko nije rekao da je serija super. Fanove su rasterali, a nove nisu dobili. Nove generacije boli uvo za LOTR, a stari fanovi su besni što su i tu seriju kao što sve serije i filmovi pretvoreni u LGBT feministički politički aktivizam i političku propagandu. Tolkin se prevrće u grobu.

Svi fanovi LOTR su ogorčeni. Niko nije rekao da je serija super. Fanove su rasterali, a nove nisu dobili. Nove generacije boli uvo za LOTR, a stari fanovi su besni što su i tu seriju kao što sve serije i filmovi pretvoreni u LGBT feministički politički aktivizam i političku propagandu. Tolkin se prevrće u grobu.
Potvrdjujem i potpisujem.

Kao stari Tolkien nerd, potpisujem.

Данас сам коначно одгледао ово и најискреније могу да потврдим оно што сам и без гледања мислио - критике су пресмешне и прејадне. :D
Подразумева се да се с филмским остварењима не може поредити нити је поента то, али прича и глума, два аспекта која су најжешће критикована, сасвим су солидни - ништа екстра али ништа катастрофално како их по интернету описују. Дигли фрку ни око чега и ни због чега јер је ангажовано неколико тамнопутих глумаца, мож' мислити. :D

Idemo jos jednim sa neosnovanim forsiranjem crnaca za uloge koje su vise nego ocigledno namenjene belim glumcima/glumicama

1663175940585.png

Mala sirena, izvorno bela, ali cini se opravdano crna..

Idemo jos jednim sa neosnovanim forsiranjem crnaca za uloge koje su vise nego ocigledno namenjene belim glumcima/glumicama

Pogledajte prilog 1221941

Mala sirena, izvorno bela, ali cini se opravdano crna..
Митски ликови, тотално небитно које етничке припадности је глумац.

Проблем је кад се за играње историјских личности ангажују глумци другачије етничке припадности.

Данас сам коначно одгледао ово и најискреније могу да потврдим оно што сам и без гледања мислио - критике су пресмешне и прејадне. :D
Подразумева се да се с филмским остварењима не може поредити нити је поента то, али прича и глума, два аспекта која су најжешће критикована, сасвим су солидни - ништа екстра али ништа катастрофално како их по интернету описују. Дигли фрку ни око чега и ни због чега јер је ангажовано неколико тамнопутих глумаца, мож' мислити. :D
Ciji si ti placenik, strani placenice?

Upravo tako. Ne kapiram zasto forsiraju to? Sto ne stave onda Tarzana da bude crnac? Ne bi se usudili. Samo jos fali da snezana bude crnkinja :D
Што ли се не хистерише због хинди продукције која деценијама уназад све беле ликове представља тамнопутима. :whistling:

Митски ликови, тотално небитно које етничке припадности је глумац.

Проблем је кад се за играње историјских личности ангажују глумци другачије етничке припадности.
naravno da je bitno, cim je iz belacke mitologije deo je belacke kulture... belac sigurno nije izmastao crnu sirenu

Одгледао 3 епизоде...
Није сигурно епски спектакл, али није ни лоша серија.
Критике о боји коже глумаца су смешне. Критике о полу главних глумаца су смешне.
Аутори серије су узели мало слободе за изгледе и понашање ликова.
Дијалог није претерано импресиван.
Радња за сад звучи неповезано, и пуно се ''скаче'' са локације на локацију.
Пуно легендарних ликова је представљено у кратким цртама.
У сваком случају, глума није лоша. Ликови су солидни. Прича тек треба да се отвори, али није ни да боде очи.
За сада бих рекао да је оцена 7/10, мада може врло лако и да буде 8/10 кад се све коцкице сложе.

Сутра гледамо Саурона, а можда и Гандалф проговори још коју реч... :D

Meni je serija ok. Narocito kad uzmem u obzir koliko sam platio da je gledam.

Back