- Poruka
 - 4.277

Искрен одговор.
Још кад би се ови што се називају српским комунистима угледали на твог тату, не би ни било ове теме.
Мада, тешко то може да се деси, јер су однарођени, анационални у бити.
ja nikada ne lažem..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Искрен одговор.
Још кад би се ови што се називају српским комунистима угледали на твог тату, не би ни било ове теме.
Мада, тешко то може да се деси, јер су однарођени, анационални у бити.

Nemam pojma, pravo da ti kažem, bio sam u krevetu.... moja Nova godina prošla već odavno.
A volem ja Novi Sad, nemoj pogrešno da me shvatiš, nego sam pomislio da su ljudi došli zbog koncerta, a ne zbog julijanske Nove godine.

ja nikada ne lažem..![]()

Али ти перцепција не може увек бити исправна.

a sta si ti kad nisi cekao novu godinu ??
- - - - - - - - - -
isto pitanje i za tebe?
- - - - - - - - - -
i zasto vasi gradovi nisu organizovali docek nove godine?
Не мислиш ваљда да си увек управу и да је свака твоја до сржи тачна?a gdje to nije bila ispravna..![]()
zasto ne bi dosao na slavlje..gdje god se jede i pije..samo nek me pozovu...idem ja i na slave kod mojih srba.. na slave se ne poziva..na njih se dolazi nepozvan a s time odajes poštovnje čovjeku kod kojeg odlazis..evo recimo sada idem na slavu 27.01 za svetog Savu..imao sam dva srbina koji slave u istom danu..jedan je umro prošle godine na sam 1 maj..a drugi eto 90ta godina..i jos ziv..prokilice, rithofen je hrvat...sto bi on slavio srpsku ng?
	Не мислиш ваљда да си увек управу и да је свака твоја до сржи тачна?

naravno da ne..a ti si uvjek u pravu...![]()
Кад ме будеш питао јесам ли, одговорићу ти.
Још те нисам овластила да одговараш уместо мене.![]()

Ratna zastava 1. proleterske brigade. Pametnim dovoljno.
![]()
	Ај стварно, пишите мало и о Тити,
па само 50 година су му махали пионири малени,
утуцавани у главу од рођења ..
и малтретирани Титом на сваком кораку
својих јадних живота
доње просечних ...
Drug Tito vrši smotru 1. proleterske brigade. Kroz istu je prošlo tokom rata oko 22 000 boraca. Imala je više od 7.500 poginulih, ranjenih i nestalih boraca, a izbacila je iz stroja više hiljada neprijateljskih vojnika. Dala je više od 3.000 rukovodilaca i 83 Narodna Heroja. Brigada je također odlikovana Ordenom Narodnog Heroja.
![]()
‘Na sabor uglavnom dolaze vikend-četnici. Danas ih je bilo mnogo manje jer je velika kriza, pa se nema para za jagnjetinu i pivo. Mi se borimo protiv takvih koji puste brade i kosurače, okače bajonete za pojas, pa onda masni i prljavi četiri dana loču pivo i rakiju.’, kaže četnički vojvoda Gojko Rabrenović, predsjednik jedne zvanično registrovane četničke organizacije u Srbiji.
Ајд` искрено...
Кога боли кјурац за ваша наводна херојства и "подвиге"?
Јајаре, лоповске!

Није то "криза" војводо Гојко, мислим то што четници-викендаши - што у преводу значи они који нису са села - немају за јагњетину и пиво, то је КАПИТАЛИЗАМ за који се залажете. Не би госн` војводо никада ти ликови ни имали за тоне јагњетине и нa цистерне пива да није било СОЦИЈАЛИЗМА.

bok!!I takve osobe ženskoga roda poštujem ali ne trpim uvrijede i prostačko izražavanje.
Bok rode![]()

auuuuuubre, dok smo mi vladali(komunisti) imali ste novaca za kupit cigarete,(sada ih motate) imali ste svinjske polutke luk kromir paradajz na sindikalni kredit.(netko ga otplaćivo netko ne) kuce ste gradili na nepovratne kredite..isli na more.a ..sada..ćetnici i ćetnićka posla..eto vam...![]()