Serija 'Ravna Gora' ili Sve o Drazi Mihajlovicu

Koje ostvarenje objektivnije sagledava Drugi svetski rat?

• Serija Ravna Gora

• Filmovi Velja Bulajica

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Искрен одговор.

Још кад би се ови што се називају српским комунистима угледали на твог тату, не би ни било ове теме.

Мада, тешко то може да се деси, јер су однарођени, анационални у бити.

ja nikada ne lažem..z:)

Nemam pojma, pravo da ti kažem, bio sam u krevetu.... moja Nova godina prošla već odavno. :mrgreen:

A volem ja Novi Sad, nemoj pogrešno da me shvatiš, nego sam pomislio da su ljudi došli zbog koncerta, a ne zbog julijanske Nove godine.

evo vidis ..da sam sada neki ćetnik..ja bih te tu potopio ladno...moras da pazis sta pises...ili pisi tako da nekog upecas..na svoj post..ali ovako nemoj..odma ispada da si neki..klinac .sa dudom..nemoj brate..ako ti treba neka pomoc reci mi...zajedno ima daih deremo...samo pošalji pp..z;)
ja sam uvijek na strani moderacije..z:)

Ratna zastava 1. proleterske brigade. Pametnim dovoljno.:)
471px-Zastava_prve_brigade.jpg

Prilozi

• 471px-Zastava_prve_brigade.jpg
    471px-Zastava_prve_brigade.jpg
    43,4 KB · Pregleda: 6
prokilice, rithofen je hrvat...sto bi on slavio srpsku ng?
zasto ne bi dosao na slavlje..gdje god se jede i pije..samo nek me pozovu...idem ja i na slave kod mojih srba.. na slave se ne poziva..na njih se dolazi nepozvan a s time odajes poštovnje čovjeku kod kojeg odlazis..evo recimo sada idem na slavu 27.01 za svetog Savu..imao sam dva srbina koji slave u istom danu..jedan je umro prošle godine na sam 1 maj..a drugi eto 90ta godina..i jos ziv..

Ај стварно, пишите мало и о Тити,

па само 50 година су му махали пионири малени,
утуцавани у главу од рођења ..

и малтретирани Титом на сваком кораку
својих јадних живота

доње просечних ...

ал еби га шта ћеш,

много је добар фрајер био, фаца, атлетска грађа ..

Drug Tito vrši smotru 1. proleterske brigade. Kroz istu je prošlo tokom rata oko 22 000 boraca. Imala je više od 7.500 poginulih, ranjenih i nestalih boraca, a izbacila je iz stroja više hiljada neprijateljskih vojnika. Dala je više od 3.000 rukovodilaca i 83 Narodna Heroja. Brigada je također odlikovana Ordenom Narodnog Heroja.

Tito_predaje_zastavu_Prvoj_proleterskoj_brigadi.jpg

Vrši smotru pod SSSR zastavom,bagra izdajnička.

‘Na sabor uglavnom dolaze vikend-četnici. Danas ih je bilo mnogo manje jer je velika kriza, pa se nema para za jagnjetinu i pivo. Mi se borimo protiv takvih koji puste brade i kosurače, okače bajonete za pojas, pa onda masni i prljavi četiri dana loču pivo i rakiju.’, kaže četnički vojvoda Gojko Rabrenović, predsjednik jedne zvanično registrovane četničke organizacije u Srbiji.

Није то "криза" војводо Гојко, мислим то што четници-викендаши - што у преводу значи они који нису са села - немају за јагњетину и пиво, то је КАПИТАЛИЗАМ за који се залажете. Не би госн` војводо никада ти ликови ни имали за тоне јагњетине и нa цистерне пива да није било СОЦИЈАЛИЗМА. Сада ваш војвода Диплома седи у свом дворцу у Бајчетини, а четници-викендаши неће ускоро имати ни за леба (каква јагњетина и пиво плус бензин до Равне горе - било некад сад се спомињало) јер су фабрике у којима су радили давно отете и уништене, а због ваше заједничке - била викендашка или не - идеологије, госн` војводо.

Poslednja izmena:
Ајд` искрено...
Кога боли кјурац за ваша наводна херојства и "подвиге"?

Јајаре, лоповске!

auuuuuubre, dok smo mi vladali(komunisti) imali ste novaca za kupit cigarete,(sada ih motate) imali ste svinjske polutke luk kromir paradajz na sindikalni kredit.(netko ga otplaćivo netko ne) kuce ste gradili na nepovratne kredite..isli na more.a ..sada..ćetnici i ćetnićka posla..eto vam...z:)

- - - - - - - - - -

Није то "криза" војводо Гојко, мислим то што четници-викендаши - што у преводу значи они који нису са села - немају за јагњетину и пиво, то је КАПИТАЛИЗАМ за који се залажете. Не би госн` војводо никада ти ликови ни имали за тоне јагњетине и нa цистерне пива да није било СОЦИЈАЛИЗМА.

naravno i jos troše to sto smo im mi komunisti utovarlili u džepove..samo polako im na izdisaju..nema vise zdrpi i brisi.eto im ga na...z:)

auuuuuubre, dok smo mi vladali(komunisti) imali ste novaca za kupit cigarete,(sada ih motate) imali ste svinjske polutke luk kromir paradajz na sindikalni kredit.(netko ga otplaćivo netko ne) kuce ste gradili na nepovratne kredite..isli na more.a ..sada..ćetnici i ćetnićka posla..eto vam...z:)

Богами, сада се цигарете у Србији купују на комад. А последњи пут су се цигарете на комад куповале у Србији после срамне резолуције Информбироа и раскида са СССР, док је Југославија била под јаком претњом агресије од стране Варшавског пакта (погунуло је тада не мање од 1200 југословенских граничара) и у блокади, и када ничега није било у радњама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back