miller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.751
Super serija,bas volim da gledam.....a ona devojka stazistkinja je zaljubljena u Hausa,jel'?
Ako mislis na 13-cu ona nije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super serija,bas volim da gledam.....a ona devojka stazistkinja je zaljubljena u Hausa,jel'?
Sve su one zaljubljene u House-a, samo se prave![]()
...Hausa je nemoguce (ne)voleti...Ako mislis na 13-cu ona nije...
KONACNO kod nas pocela hit serija Dr. House na RTS ide nedeljom od 22:45,..na HTV ide utorkom posle ili oko 02h jako je super serija,..a na madjarima ide vec uveliko....
da li je neko primetio ovu seriju??? Kako vam se svidja?
Meni su dovoljni House, Cuddy i Wilson, ostali mogu da se menjaju koliko god hoce. Novi tip su zapravo samo 13 i Toub, tako da su stari likovi u prednosti.

..odgledala sve snimljeno..
..serija je izuzetno neobichna, ja je gledam po nekoliko osnova:
- struka - nema greshaka i nebuloza
- drama - dinamichna, LOST-ovski duboka
- psiholoshki triler - house, kao LIK, donosi dovoljno neuobichajenih i visheslojnih
tekstura, ostatak likova je u tako kompleksnim, na ekranu skoro nevidjenim
(ili makar jednako kvalitetnim iz sezone u sezonu) odnosima da je ova serija poslastica
za ljude koji vole i traze vishe od adrenalina..
..elem - nachekacemo se do novih epizoda...ali znam da ce vredeti chekanja..
![]()
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=7321862#post9housovci smem da se kladim u bilo sta da niko od vas negleda seriju "Monk"
....Iskreno ne znam gde sam stala sa gledanjem i mrzi me da ga skidam
...Kao i House,poseban je na svoj nacin...

HOUSE i AVANTURE SHERLOKA HOLMSA su, po meni, dve najbolje serije koje ikada gledah, a i postoji paralela izmedju dva glavna lika. Dva usamljena genijalca... Pored toga, Dzeremi Bret je toliko ruzan da ga morash zavoleti.![]()