serija "DR. HOUSE"

Ma serija je vrh :D...Mada su je malo upropastili sa novim timom...Mislim ok je uneti novine,to je potrebno svakoj seriji ali licno mi se ne svidjaju likovi koje su izabrali...Da su ostavili Amber bilo bi barem malo zanimljivije...A ovako,bas je smoran tim

Meni su dovoljni House, Cuddy i Wilson, ostali mogu da se menjaju koliko god hoce. Novi tip su zapravo samo 13 i Toub, tako da su stari likovi u prednosti.

:)

house_softer-questions_0017.jpg

..odgledala sve snimljeno.. :mrgreen:
..serija je izuzetno neobichna, ja je gledam po nekoliko osnova:
- struka - nema greshaka i nebuloza :roll:
- drama - dinamichna, LOST-ovski duboka :D
- psiholoshki triler - house, kao LIK, donosi dovoljno neuobichajenih i visheslojnih
tekstura, ostatak likova je u tako kompleksnim, na ekranu skoro nevidjenim
(ili makar jednako kvalitetnim iz sezone u sezonu) odnosima da je ova serija poslastica
za ljude koji vole i traze vishe od adrenalina.. :lol:

..elem - nachekacemo se do novih epizoda.. ;) .ali znam da ce vredeti chekanja.. :D

..odgledala sve snimljeno.. :mrgreen:
..serija je izuzetno neobichna, ja je gledam po nekoliko osnova:
- struka - nema greshaka i nebuloza :roll:
- drama - dinamichna, LOST-ovski duboka :D
- psiholoshki triler - house, kao LIK, donosi dovoljno neuobichajenih i visheslojnih
tekstura, ostatak likova je u tako kompleksnim, na ekranu skoro nevidjenim
(ili makar jednako kvalitetnim iz sezone u sezonu) odnosima da je ova serija poslastica
za ljude koji vole i traze vishe od adrenalina.. :lol:

..elem - nachekacemo se do novih epizoda.. ;) .ali znam da ce vredeti chekanja.. :D

Hej, november,
lepo si to napisala :D

Ja sam već, doduše na drugoj temi, objasnila zašto gledam i šta me je privuklo ovoj seriji.
U jednom trenutku je bilo tri teme o House-u. Šteta što nisu spojene :confused:

Ako nekoga zanima :lol: http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=7321862#post9

Još, ja sam "poseban slučaj", ne gledam TV uopšte već godinama.
Što ne znači da ne pratim i poneku seriju. Naprotiv, ali isključivo kao i House-a, "skidam" sa neta i gledam kada meni odgovara. To je i prilika da gledam epizode koje su aktuelne, a ne one od pre 2-3 godine, koje prikazuju domaće TV-je.
Ustvari, više volim neke stare serije koje sam propustila, a H je jedan od retkih koji me je osvojio, a da je novijeg datuma :D

Back