serija "DR. HOUSE"

He he he... Stigli su i prvi komentari... Shto bi rekao House:"Kiss me, I like it!!!"

Nemam pojma zashto, ali meni zvuchi kao da svo vreme neshto krca u pozadini, a ne bi trebalo. By the way, zalili su mi se ljudi da ne vide sliku. Shta me sve nece snaci :(

Pa, bash i nije ochekivan kraj, uzevshi u obzir trejlere i sve to. Meni je, ipak, mnogo drazi ovakav razvoj situacije sa Cuddy nego da su reshili da ih spare, pa da onda ona, poput Stacy, mora da izleti iz serije. Ochekivano je bilo da se ono dvoje venchaju, ali sve ostalo... Ne znam da li je vredno pomena, ali plakala sam kao malo dete na kraju :(

Свиђа ми се др Хаус! :cool:
Необичан је, несвакидашњи, није у шаблону, емотивац... шта ћеш више?:D
Само, ако бих могла да бирам да ли ће ме он лечити, па... ипак не бих, и превише је радикалан за мој укус! :super:
Уживајте у '' несташлуцима'' Др Хауса, барем онолико колико ја уживам! :bye:

th_HOUSE.gif

Pa meni jeste nekako ocekivan jer on vec godinama koristi vikodin i jeste u neku ruku narkic...A u poslednje 3 ep ima halucinacije koje sigurno ne moze tek tako da izleci...I kao posle samo 24 sata je cist,ne oseca potrebu za lekovima a potrebno je mnogo vise da bi se izlecila zavisnost...A cela ta stvar sa vencanjem mi se ne svidja,nekako izmedju njih dvoje nema te neke hemije kao mozda na pocetku,mada sam ja od 1-ve sezone za House/Cameron kombinaciju a bili su i scenaristi ali...U svakom slucaju ne mogu docekati septembar...A u medjuvremenu tu su stare epizode...:)))...Sa starim timom naravno...:))

to da. prvenstveno, to venchanje mi je nekako... bash nametnuto ispalo, no na stanu sa njima. ma koliko razmishljala shta i kako ce biti nisam mogla da se zakunem da ce House da se zakatanchi u psihijatrijskoj bolnici... Mada, ko zna kako su to zamislili scenaristi. Anyway, drago mi je da ova serija postoji, da postoje ljudi koji je gotive, a ne sumnjam da ce zapleta i zapleta josh biti... Dakle, sada sledi period kuliranja do mog rodjendana... Pardon, do pochetka novog serijala :D

Meni je, ipak, mnogo drazi ovakav razvoj situacije sa Cuddy nego da su reshili da ih spare, pa da onda ona, poput Stacy, mora da izleti iz serije

Pa, naravno... bilo bi dosadno :lol:
Ovako mogu ponovo da se ganjaju do mile volje :lol:
Mislim, nije baš bezazleno "upariti" se na poslu...... A s obzirom da je već nešto bilo, biće tu iskrica još...... :P

ma koliko razmishljala shta i kako ce biti nisam mogla da se zakunem da ce House da se zakatanchi u psihijatrijskoj bolnici... Mada, ko zna kako su to zamislili scenaristi. ..... Dakle, sada sledi period kuliranja do mog rodjendana... Pardon, do pochetka novog serijala :D

Ju, ju... šta sve napriča, Bufalo.... :eek:
ja sam je "skinula", ali nikako da je odgledam... Nekako razmišljam šta ću onda do septembra :think:

Pa, ti si devica :lol:
VIRGO.GIF

Ne, stvarno nisam mogla da zamislim da ce tako daleko sve da ode da Grega smeste u ludaru... Ovo pricham o razmishljanjima kada je sezona pochinjala, sada je sve izglednije postajalo da je to jedino reshenje... Ali House nije lud, samo je malo prepio proshle noci :hahaha::rotf::klap::hvala::hvala:

Da, jesam :D

Ne, stvarno nisam mogla da zamislim da ce tako daleko sve da ode da Grega smeste u ludaru... Ovo pricham o razmishljanjima kada je sezona pochinjala, sada je sve izglednije postajalo da je to jedino reshenje... Ali House nije lud, samo je malo prepio proshle noci :hahaha::rotf::klap::hvala::hvala:

Da, jesam :D

Naravno da nije lud :D
"Luđi" su svi oni koji se trude da izgledaju normalno. Kao i u RL-u :lol:

Свиђа ми се др Хаус! :cool:
Необичан је, несвакидашњи, није у шаблону, емотивац... шта ћеш више?:D
Само, ако бих могла да бирам да ли ће ме он лечити, па... ипак не бих, и превише је радикалан за мој укус! :super:
Уживајте у '' несташлуцима'' Др Хауса, барем онолико колико ја уживам! :bye:

th_HOUSE.gif

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Baš je super...:rotf:

definitivno, House je trenutno najbolja serija koja se može pogledati....
bilo je dosta neočekivanih događaja pri kraju sezone, od Katnerovog samoubistva do Hausevog tripovanja, pa na kraju odlaska u mentalnu ustanovu...
i da, muzika je odlična u seriji (ali ipak jača je u USA verziji Life On Mars)

Odmah sam je pogledala, ja prevod ne koristim. Ono sto ne razumem na engleskom ne razumem ni na srpskom. Ja sam se istripovala gore od Hausa. Ne znam gde mi je glava, pa ne znam ni sta da mislm. I sta je sada halucinirao, sta sanjao a sta je stvarno istina... ali mi se svidja, bila je odlicna epizoda.

E bas mi zao onog deke "ooooooooorrr" ipak je bio "znacajna" licnost. See you when september rise.

Auuuu.. ko je tu i šta sanjao i zamišljao i tripovao..... :eek:
I ko će, bre, da čeka septembar :roll:

A tu peticiju za oslobađanje iz "institucije" ćemo da pišemo, inače odoh tamo bez razmišljanja, naročito ako imaju lepo dvorište... ipak, sam ja iz SR, tako nešto bi mi bilo potrebno...... :lol:
Dosta mi je svega..... :lol:

A, dekica je presladak :)

Back