serija "DR. HOUSE"

Mda, da, vidim tvoju poentu..... :lol:

attachment.php

Slaba zadnja epizoda , predposlednje 3-4 bile su mnogo Haus-ovskije, + 13 povratila draž seriji. A ubedljivo najača, barem meni, bila je Fall from Grace, sa likom za kog se ispostavilo da je seriski ubica.
Inače Kadi napušta seriju.

Poslednja izmena:
Dobra je serija...Umeju da preteraju ali opet je dobra. Haus je jedan od najkompleksnijih likova koje sam ikada pratio. Seriju sada ne gledam jer nemam vremena a i nemam pojma šta se sve izdešavalo...
Ako je neko slučajno raspoložen da me uputi u dešavanja. Znam samo da Haus dobija novi tim...nisam siguran šta sam poslednje gledao.

Dobra je serija...Umeju da preteraju ali opet je dobra. Haus je jedan od najkompleksnijih likova koje sam ikada pratio. Seriju sada ne gledam jer nemam vremena a i nemam pojma šta se sve izdešavalo...
Ako je neko slučajno raspoložen da me uputi u dešavanja. Znam samo da Haus dobija novi tim...nisam siguran šta sam poslednje gledao.
House dobija novi tim na pocetku 4. sezone, tako da se mnogo toga desavalo kasnije. Imas na Wikipediji opise svake sezone pa je bolje da tamo procitas. ;)

Vidim da mnoge devojke, zene padaju na Hju Lorija, iliti dr Hausa.
I mene je osvojio.
Harizmatican do bola.
Ne bih ga menjala ni za jednog americkog ili engleskog ili spanskog ili francuskog lepotana.
Volela bih da budem blizu njega i da me on ``leci``.
Haus, luv ya...

Vidim da mnoge devojke, zene padaju na Hju Lorija, iliti dr Hausa.
I mene je osvojio.
Harizmatican do bola.
Ne bih ga menjala ni za jednog americkog ili engleskog ili spanskog ili francuskog lepotana.
Volela bih da budem blizu njega i da me on ``leci``.
Haus, luv ya...

Arvena, osim čitalačkog delimo sličan ukus i kada su muškarci upitanju, tačniej Haus. Dopada mi se taj tip muškarca. :)

Back