serija "DR. HOUSE"

ova nova mala je simpa:)

drago mi je šta su se počeli više posvečivat slučaju al nemogu reć da mi je nešta bio zanimljiv.

malo mi je falilo više Housovih fora

Al svejedno hvala bogu da nam se House vratio.3 tijedna su bila ko cijela vječnost;)

Slazem se, i meni je ova nova skroz simpa, za sad. :)
I za ostalo se slazem, mada je i ovo super posle ovolike pauze. :super: :worth:

Koliko se secam, bice sada jos 2 ili 3 epizode zaredom, a posle ce spiciti jednomesecnu pauzu verovatno, ili ce pa to biti tek negde krajem decembra. :think:

čula sam da će House riskirat život u novoj epki,pa valjda će bit zanimljivo.Meni promo malo vuče na epku Euphoria
E jeste, i meni vuce na tu epizodu. Verujem da ce biti zanimljivo. :D
A mogli bi i u ovoj sezoni da smisle neku pricu za 2 epizode, kao nastavak. Fali im tako nesto, a one 2-3 sto su imali takve su bile jako zanimljive. :)

Hvala. Nasla sam i ja na ovom sajtu, pa ako nekome zatreba... http://www.*************/?r4wleg93f551vga

Jako zanimljiv pocetak epizode, odlican slucaj i cela epizoda je jako uzbudljiva. :D

Masters se pokazala i kao odlicna glumica, uloga joj je za sad jako zanimljiva. ;)
Nekako bih vise volela da ostane ona, ne moraju 13-ticu da vracaju. U svakom slucaju nece pogresiti. :lol:

Žao mi je šta scenaristi forsiraju neku dramu između Housa i Cuddy na kraju epizode,al oprostit će ona njemu ko mu nebi:D
Oprostice mu, ionako je rekla da ga voli onakvog kakav je. :)

Ni meni se ta "drama" uopste ne svidja. Mada, kad su se vec dohvatili Huddy price, neminovno je da ce opet ubaciti u nekoj epizodi malo vise njih u prvom planu (i odmah ce nas smoriti time). :( Skroz mi je OK ovako kad su oni zajedno a ne isticu to mnogo, kao za ovih poslednjih 5-6 epizoda. :lol:

Back